Camdaki Kız dizisinin Nalan'ı değişti! Değişimi sadece dikkatli bakanlar anlayabilecek! Seyirciler de şaşkın

Burcu Biricik'in başrolünde yer aldığı Camdaki Kız dizisinde dikkat çeken değişim başlıyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan diziyle ilgili son ayrıntılar

Kanal D ekranlarında Perşembe akşamları yayımlanan Camdaki Kız dizisinde dikkat çeken değişim başlıyor. Hayri ile giderek yakınlaşan Nalan yavaş yavaş gösterişten uzaklaşacak.

İlk değişim ise ayakkabılarında fark edildi. Diziyi dikkatli seyredenler bu değişimi fark etti.

Televizyongazetesi.com tarafından yayınlanan özel bir analizde de bu değişimin nedenleri sıralandı

Bir kaç hafta önce yeni sezona başlayan dizinin dikkatli izleyicileri, Nalan’ın ayakkabılarındaki farklılığı da görmekte!

Daha önce evde bile topuklu ayakkabılarla dolaşan Nalan, prenses edasıyla merdivenlerden inerken pek çok kez görülmüştü. Ancak yeni sezonda Nalan’ın özel bir davet haricinde genelde topuksuz ayakkabılı hallerini görmekte.

Babet tarzı ayakkabılarıyla yeni bölümlerde yer alan Nalan’ın ayakkabı değişikliği, Feyyaz Şerifoğlu ve Cihangir Ceyhan’ın boy farkından kaynaklandığı tahminlerini yaptırıyor! Dizide Sedat ile evli olan Nalan’ın giderek Hayri’ye yakınlaşması ile aradaki boy farkı da topuksuz ayakkabılarla kapatılmaya çalışılıyor anlaşılan…

Burcu Biricik’in 3. sezonda Cihangir Ceyhan ile partner olmaya başlayacağı biliniyor. Hayri’ye olan duyguları Nalan’ı bambaşka bir hayata sürüklerken ayakkabılarına da şimdiden çekidüzen verilmiş görünüyor…

Burcu Biricik’in boyunun 1.70, Cihangir Ceyhan’ın 1.77 ve Feyyaz Şerifoğlu’nun ise 1.85 olduğunu da ekleyelim. Şerifoğlu’nun yanında Burcu Biricik topuklu ayakkabı ile uyumlu görünürken, Cihangir Ceyhan’ın yanında ise boyunu geçen bir görüntü veriyor. Bu nedenle de daha çok düz ayakkabılar giydirilerek ekranda daha uyumlu gösterilmeye çalışıldığı tahmin ediliyor…

HER ŞEY TERS TEPEBİLİR

Şimdilerde Camdaki Kız dizisi reyting rekorları kırıyor. Ancak dizide Hayri ile Nalan'ın çok daha fazla yakınlaşması hikayeyi tümüyle etkileyecek.

Sadece Nalan'ın kılığı kıyafeti değil yakın bir zamanda yaşayacağı yerde değişecek.

Hayri'nin evli olduğu da biliniyor. Kuma olarak gidecek olan Nalan'ın bir köyde mi yoksa gecekondu semtinde mi yaşayacağı henüz bilinmiyor.

Ancak bilinen bir gerçek var ki hikayenin giderek sıradanlaşması durumunda dizi büyük ölçüde reyting kaybedebilir.

FORMÜL BASİT

Bunu da düşünen senaristler olabildiğinde konak hayatını sürdürecek. Sedat başta olmak üzere ana karakterler dizide yer almaya uzun bir süre devam edecek.

Final yaklaşırken Nalan ancak Hayri ile aşkına kavuşup konaktan ayrılacak ve sonrasında ise kitapta olduğu gibi Hayri başka bir sevdiği kadın tarafından öldürülecek. Nalan ise büyük bir depresyona girerek doktor hanıma gidecek. Bu sürecin ise en az Mayıs 2023'e kadar sürmesi bekleniyor. 

ULUSALPOST.COM

TV VE DİZİLER Haberleri

Bu kadar kolay biteceği tahmin edilmemişti. ATV sevilen diziye final kararı aldı
Kızıl Goncalar dizisinin yeni bölümünden 2. fragman geldi: Cüneyd gemileri yakıyor
NOW TV dev bütçeler ayırmıştı. Finaline karar verildi
Show TV'den Bahar dizisiyle ilgili son karar! Dizi final yapacak iddiaları vardı
Beklenen oldu. NOW TV apar topar iddialı dizisi için final kararı verdi