Ersin Arıcı ve Beril Pozam'ın Düğününde Şaşırtan Ayrılık Açıklaması: 'Veda Ettim'

Dün akşam gerçekleşen Ersin Arıcı ve Beril Pozam'ın görkemli düğününde bir araya gelen Yalı Çapkını ekibinden üzücü bir haber geldi. Dizide Kaya karakterini canlandıran Taro Emir Tekin, projeye veda ettiğini duyurdu.

Ersin Arıcı ve Beril Pozam'ın düğününde yaşanan mutluluğun gölgesinde, diziden ayrılık haberi geldi. Dizide 'Kaya' karakterine hayat veren Taro Emir Tekin, Yalı Çapkını macerasına nokta koyduğunu açıkladı.

'Ben Bu Ekipten Kopmam'

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, düğünün ardından kamera karşına geçen Tekin, muhabirlerin sorularını yanıtladı.

Tekin, "Ben bu projede misyonumu tamamladım. Yalı Çapkını‘yla vedalaştık ama benim için fevkalade bir deneyimdi. Ben bu ekipten kopmam. Çok tatlı bir ekip… Misyonunu tamamladığını düşünüyorum" dedi.

Ünlü oyuncu, sözlerine şöyle devam etti:

"OGM ile çalışmak, bu ekiple çalışmak benim açımdan gerçekten onur verici bir tecrübeydi."

Yeni projesi 'Kuşatma' hakkında da bilgi veren Tekin "Ben Kuşatma diye bir projeye başladım. Ona hazırlanıyorum şu an… Umarım seyircimizi beğenir" 

TV VE DİZİLER Haberleri

Adem Kılıççı'nın ailesinden Acun Ilıcalı'ya tehdit şoku
Sahipsizler dizisine 2 yeni oyuncu daha geliyor
Show TV'nin Bahar dizisinde beklenmedik ayrılık! Final iddiaları da gündemde
Kızılcık Şerbeti dizisinde sezon finali öncesi bir büyük veda daha! Kadrodan çıkıyor
ATV ekranlarının dev bütçeli dizisi için sona gelindi! Final kararı duyuruldu