Feyyaz Şerifoğlu'lu 'Ağlayan Gelin' dizisinin kadın başrolü kim oldu?

TRT 1'de yayınlanacak olan Bozdağ Film imzalı 'Ağlayan Gelin' adlı dizinin hazırlıkları devam ediyor. Feyyaz Şerifoğlu'nun başrolünde yer alacağı D-dizinin kadın başrolü için görüşmeler hız kazandı.

Kanal D'nin reyting rekorları kıran 'Camdaki Kız' adlı dizisinde oynadığı 'Sedat Koroğlu' karakteriyle herkesin tanıdığı isim haline gelen Feyyaz Şerifoğlu'nun yeni projesi belli oldu. Ünlü oyuncu Şerifoğlu yakında TRT 1 ekranında yayınlanacak olan 'Ağlayan Gelin' adlı diziyle ekranlarda yer alacak. Dizinin kadın başrolü için çalışmalarda sona gelindi. 

'Ağlayan Gelin'in Kadın Başrolüne Sürpriz İsim

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Yıldız Aşanboğa‘nın yönetmen koltuğuna oturacağı dizinin oyuncu görüşmeleri devam ediyor. Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem‘in yazdığı dizide Feyyaz Şerifoğlu ikiz kardeşler Ersin ve Yasin’e hayat verecek.

Dizinin başrol kadın oyuncusu için de Ayça Ayşin Turan‘a teklif götürüldü. Son olarak “Kader Bağları” dizisinde başrol oynayan Turan, “Ağlayan Gelin“le anlaşırsa “Yeşil” adlı doğulu bir genç kızı canlandıracak. Ailesi tarafından zorla evlendirildiği gece Yeşil’in hayatı değişecek.

TV VE DİZİLER Haberleri

TRT1 dizisi için final kararı verildi. Son kez ekrana gelecek
Bu kadar kolay biteceği tahmin edilmemişti. ATV sevilen diziye final kararı aldı
Kızıl Goncalar dizisinin yeni bölümünden 2. fragman geldi: Cüneyd gemileri yakıyor
NOW TV dev bütçeler ayırmıştı. Finaline karar verildi
Show TV'den Bahar dizisiyle ilgili son karar! Dizi final yapacak iddiaları vardı