Final Kararı Verilen Annem Ankara'nın Yerine Gelen Dizi Duyuruldu

Kanal D ekranlarında çarşamba akşamları ekrana gelen Annem Ankara dizisi final yapıyor. Dizinin yerine gelen yeni dizi ise belli oldu.

Bu sezonun en çok beklenen dizilerinden Eşref Rüya’nın Rüya’sı Demet Özdemir’in bir kez daha çarşamba günü dizi seyircisinin karşısına çıkacak.  Eşref Rüya’nın Rüya’sı, Annem Ankara dizisinin yerine geliyor.

“Eşref Rüya” dizisi “Annem Ankara” dizisinin yerine Kanal D’de seyirci karşısına çıkacak. Kanal D dizinin ilk bölümünü 19 Mart Çarşamba günü ekrana getirecek. Bu durum hoş bir tesadüfü de beraberinde getirdi. Tims&B imzalı dizinin Rüya’sı Demet Özdemir’in birkaç dizisi dışında bütün dizileri Çarşamba günü ekrana geldi.  

Ünlü oyuncunun başrol olarak ilk çıkışını yağtığı “Çilek Kokusu”nun ardından “No: 309”“Doğduğun Ev Kaderindir” ve “Adım Farah” çarşamba günü yayınlandı.

 Demet Özdemir’in dijital dizisi “Dünyayla Benim Aramda”nın Disney Plus’taki bölümleri de çarşamba günleri platftormun abonelerine sunuluyordu.

TV VE DİZİLER Haberleri

Yeraltı reytinglerde rakip tanımıyor! En çok izlenen dizi oldu
Uzak Şehir ve Eşref Rüya’nın yıldızı Teşkilat’a geliyor: Büyük ters köşe
"Taşacak Bu Deniz Oruç ayrıldı" iddiası: Açıklama geldi
İzleyici bunu konuşuyor: Kıskanmak’ta Nüzhet’in akıbeti merak konusu
Uzak Şehir'de Sadakat'in beklenmedik hamlesi! Kimse beklemiyordu