FOX'un 'Kirli Sepeti' dizisine iki yeni oyuncu! İşler iyice karışacak...

FOX'un yeni dizisi 'Kirli Sepeti' dikkat çeken hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Oyuncu kadrosu her hafta genişleyen diziye bu kez iki yeni oyuncu katıldı.

FOX'un Medyapım imzalı yeni dizisi 'Kirli Sepeti' her geçen hafta izleyici kitlesini genişletmeye devam ediyor. Dikkat çeken hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla beğeni toplayan diziye iki yetenekli oyuncu daha dahil oldu. Ayça Bingöl, Ceren Moray ve Cansu Tosun'un başrolünde yer aldığı diziye bu kez 'Yasak Elma' dizisinden tanıdık bir yüz dahil oldu.

'Kirli Sepeti'ne 2 Yeni Oyuncu

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Son olarak Ahu Sungur ve Su Kutlu’nun renk kattığı dizinin ekibine 2 yeni oyuncu katıldı. 

Serkan Rutkay Ayıköz uzun süre rol aldığı “Yasak Elma” dizisinde Emir rolüyle akıllarda yer etmişti. “Kirli Sepeti”nde Ayıköz, Kıymet’in (Su Kutlu) sevgilisi olarak hikâyeye dahil olacak. Hayriye’yle (Ceren Moray) de yakınlaşacak olan Demir sürprizleriyle şaşırtacak.

Deniz Gündoğdu ise Songül’ün (Ayça Bingöl) eski kocası Yılmaz’ın (Serhat Tutumluer) hayatındaki diğer kadın olarak hikayede yerini alacak. Yılmaz, Songül ve çocuklarını Hatice uğruna terk etmiş.

TV VE DİZİLER Haberleri

TRT1 dizisi için final kararı verildi. Son kez ekrana gelecek
Bu kadar kolay biteceği tahmin edilmemişti. ATV sevilen diziye final kararı aldı
Kızıl Goncalar dizisinin yeni bölümünden 2. fragman geldi: Cüneyd gemileri yakıyor
NOW TV dev bütçeler ayırmıştı. Finaline karar verildi
Show TV'den Bahar dizisiyle ilgili son karar! Dizi final yapacak iddiaları vardı