FOX'un 'Kopuk' dizisine Çok Güzel Hareketler 2'nin yıldızı dahil oldu

FOX'un merakla beklenen 'Kopuk' dizisine 'Çok Güzel Hareketler 2' adlı eğlence programının yıldızı dahil oldu.

FOX'un Medyapım imzalı merakla beklenen 'Kopuk' dizisine sürpriz bir isim dahil oldu. Yönetmenliğini Koray Kerimoğlu'nun üstleneceği, senaryosunu Deniz Karaoğlu, Fuat Mete ve Özden Selim Karadana kaleme aldığı diziye 'Çok Güzel Hareketler 2'nin sevilen ismi 'Erdem' rolüyle dahil oldu.

EVLİYA AYKAN 'KOPUK'LA EKRANLARA DÖNÜYOR

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; “Kopuk” dizisi FOX‘un yeni dizisi Kopuk’un kasım ayının ilk haftası sete çıkması planlanıyor. Merakla beklenen dizi Tarlabaşı‘nda geçen heyecan dozu yüksek bir proje olarak öne çıkıyor.

Son olarak dizinin kadrosuna Evliya Aykan da katıldı. Başarılı oyuncu “Kopuk”ta bilgisayar tutkunu olan “Damat” lakaplı Erdem rolünü canlandıracak. “Çok Güzel Hareketler 2” ile dikkatleri üzerine çeken Evliya Alkan “Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi”nin yeni sezonunda da rol aldı.

TV VE DİZİLER Haberleri

Esila Umut ''Mehmed Fetihler Sultanı'' dizisine veda etti
Uzak Şehir dizisine katılacağı iddia edilen Oktay Kaynarca isyan etti
Afra Saraçoğlu'nun yeni partneri belli oldu! Herkes çok yakıştırdı
Caner Cindoruk, Show TV'nin Bereketli Topraklar dizisiyle setlere dönüyor
Kral Kaybederse’yi ikinci sezonda yazacak senarist belli oldu! Camdaki Kız'ı o yazmıştı