İddialar doğru çıktı! Kanal D'den Arka Sokaklar sevenlerini yıkan haber

Arka Sokaklar dizisinin yayın akışından çıkarıldığı öne sürülüyordu. kanal D yönetimi iddialara ilişkin açıklama yaptı. İddiaların doğru olduğu öğrenildi

Dile kolay Arka Sokaklar dizisi 17 yıldır yayında. Dizinin çekimlerine ara verildiği öne sürülmüştü. O iddialara Ulusalpost.com sayfalarında da yer vermiştik.

Gün içerisinde Gazeteci Cüneyt Özdemir'de sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla iddiaları doğrulamıştı.

KANAL D'DEN AÇIKLAMA

İddialar çok sayıda haber sitesinde de haber olunca Kanal D yönetimi sonunda bir açıklama yaptı. Ancak yapılan açıklama Arka Sokaklar dizisinin hayranlarını derinden üzdü.

Kanal D tarafından yapılan  açıklamada şu ifadelere yer verildi.

“Arka Sokaklar, yapımcısı Türker İnanoğlu’nun rahatsızlığı sebebi ile bir süre sağlık arasına giriyor. Yapımını Erler Film’in üstlendiği, 17 sezondur ekrana gelen efsane dizi Arka Sokaklar 18 Kasım Cuma akşamı 638.bölümüyle izleyici ile buluşup, ardından bir süre sağlık arası verecek. Kanal D ailesi olarak Sayın Türker İnanoğlu’na geçmiş olsun dileklerimizi sunar, kendisine acil şifalar dileriz.”

TV VE DİZİLER Haberleri

Esila Umut ''Mehmed Fetihler Sultanı'' dizisine veda etti
Uzak Şehir dizisine katılacağı iddia edilen Oktay Kaynarca isyan etti
Afra Saraçoğlu'nun yeni partneri belli oldu! Herkes çok yakıştırdı
Caner Cindoruk, Show TV'nin Bereketli Topraklar dizisiyle setlere dönüyor
Kral Kaybederse’yi ikinci sezonda yazacak senarist belli oldu! Camdaki Kız'ı o yazmıştı