Kanal D'deki Yargı dizisine yeni bir savcı daha geliyor!

İki sezondur ekranda olan Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun başrollerindeki Yargı dizisi pazar akşamlarına damga vurmaya devam ederken kadroya bir savcı daha katıldı. Yakışıklı oyuncu Ilgaz'ı tahtından edecek gibi duruyor

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığı habere göre; Yargı kadrosuna yeni savcı geliyor. “Yargı” dizisi iki sezondur nefes kesen sürprizli konusuyla seyirciyi ekran başına topluyor. Ali Bilgin’in yönettiği Ay Yapım imzalı dizinin ekibine son olarak “Turgut Ali” rolüyle Yurdaer Okur katılmıştı. Okur’un sezon sonuna kadar diziye devam edeceği öğrenildi. Öte yandan diziye bir savcı daha geliyor.

Ödüllü ünlü oyuncu Serdar Orçin fenomen diziye konuk olacak. Orçin’in 2-3 bölüm “savcı” rolüyle seyirci karşısına çıkacağı öğrenildi.

TV VE DİZİLER Haberleri

Arka Sokaklar dizisi final yaptı
Yeni diziyle setlere dönüyor! Özgü Namal SHOW TV ile devam edecek
İmaj değiştiren Akın Akınözü'den yeni dizi projesi
NOW TV'nin Yeraltı dizisine 2 yeni oyuncu
Kızılcık Şerbeti'nde yeni sezon öncesi kriz: Usta oyuncu son anda kadrodan çıkarıldı