Kanal D'nin İnci Taneleri final yapıyor! Veda Tarihi Açıklandı

Yılmaz Erdoğan'ın hem senaryosunu kaleme aldığı hem de başrolünde oynadığı Kanal D'nin fenomen dizisi İnci Taneleri ekrana veda ediyor.

Kanal D ekranlarında yayınlandığı günden bu yana büyük ilgi gören ve kısa sürede geniş bir hayran kitlesi edinen 'İnci Taneleri' dizisinden üzücü bir haber geldi. Yılmaz Erdoğan’ın hem senaryosunu yazdığı hem de başrolünü üstlendiği dizi, ekran yolculuğunu tamamlamaya hazırlanıyor.

Yönetmenliğini Şenol Sönmez’in yaptığı, güçlü oyuncu kadrosunda Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç ve Kubilay Aka gibi başarılı isimlerin yer aldığı dizi, perşembe akşamları Kanal D’de yayınlanıyordu. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, dizide herhangi bir değişiklik olmazsa İnci Taneleri, izleyicilerine 45. bölümde veda edecek.

YENİ KONUK OYUNCU SÜRPRİZİ

Finale yaklaşan dizinin oyuncu kadrosuna son olarak Kamil Güler’in dahil olacağı öğrenildi. Güler, dizide Selma Ergeç’in canlandırdığı ‘Piraye’ karakterinin eski eşi 'Koray' rolüyle izleyici karşısına çıkacak. Henüz kesinleşmiş bir final tarihi açıklanmasa da, İnci Taneleri hayranları şimdiden veda hazırlığına başladı.

TV VE DİZİLER Haberleri

Arka Sokaklar dizisi final yaptı
Yeni diziyle setlere dönüyor! Özgü Namal SHOW TV ile devam edecek
İmaj değiştiren Akın Akınözü'den yeni dizi projesi
NOW TV'nin Yeraltı dizisine 2 yeni oyuncu
Kızılcık Şerbeti'nde yeni sezon öncesi kriz: Usta oyuncu son anda kadrodan çıkarıldı