Olgun Şimşek'in 'Kara Ağaç' dizisinde oğlunu canlandıracak isim belli oldu

Olgun Şimşek'in başrolünde yer alacağı TRT 1'in yeni dizis projesi 'Kara Ağaç'ın hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Cast çalışmaları devam eden diziye yeni bir isim dahil oldu.

Olgun Şimşek, son olarak Netflix'in 'Terzi' adlı dram türündeki dizisiyle seyirici karşısına çıkmıştı. Canlandırdığı 'Mustafa' karakteriyle büyük beğeni toplayan başarılı oyuncunun yeni dizi projesi merak konusuydu. Geçtiğimiz günlerde TRT 1'in 'Kara Ağaç' dizisiyle el sıkışan oyuncu Şimşek, aralık ayında sete çıkmaya hazırlanıyır. Cast çalışmaları devam eden diziye yeni bir isim daha dahil oldu. 

'Veda Mektubu'nun Mehmet'i 'Kara Ağaç' Dizisinde

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; 1970’lerde geçen güçlü bir toprak hikâyesinin ele alınacağı dizi Kapadokta ve Kayseri civarında çekilecek. Olgun Şimşek’in “Celal Ağa” rolüne hayat vereceği dizinin genç başrol oyuncusu da belli oldu.

Emre Kıvılcım, Ufuk Hakan Eren’in yönetmen koltuğunda oturacağı diziyle oyuncu anlaştı. Son olarak “Veda Mektubu” dizisinde seyirciyle buluşan Kıvılcım, Celal Ağa’nın oğlu Ömer’e hayat verecek.

TV VE DİZİLER Haberleri

Sandık Kokusu'nda beklenmedik veda! Seyirciler Show TV'ye isyan ediyor
TRT1 dizisi için final kararı verildi. Son kez ekrana gelecek
Bu kadar kolay biteceği tahmin edilmemişti. ATV sevilen diziye final kararı aldı
Kızıl Goncalar dizisinin yeni bölümünden 2. fragman geldi: Cüneyd gemileri yakıyor
NOW TV dev bütçeler ayırmıştı. Finaline karar verildi