Show TV'nin Kızılcık Şerbeti dizisi karışıyor! Tesettürlü olan Nilay açılıyor

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek, Seçkin Süngüç ve Fezi Altun'un Bize Kaldı programına katılarak diziyle ilgili bir spoiler verdi.

elele.com.tr sitesindeki habere göre; Kızılcık Şerbeti adlı televizyon dizisinin sevilen karakteri Nilay'ı canlandıran Feyza Civelek, yakın zamanda Bize Kaldı programına konuk oldu. Programda, diziyle ilgili merak edilen konuları ve izleyicilerin heyecanla beklediği gelişmeleri paylaştı. Spoiler vererek dizi tutkunlarını heyecanlandıran Civelek, Seçkin Süngüç ve Fezi Altun ile birlikte keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.
 

Kızılcık Şerbeti her hafta Cuma günü Show TV'de ekranlara geliyor. Dizinin konuşulan karakteri Nilay'a Feyza Civelek hayat veriyor. 

Feyza Civelek, Seçkin Süngüç ve Fezi Altun'un Bize Kaldı programına katıldı. Dizinin Nilay'ı Feyza Civelek, dizide olacaklarla ilgili spoiler verdi. 

Civelek'in söylediğine göre tesettürlü olan Nilay, kısa bir süre sonra açılacakmış.   Peki Nilay'ın açılması dizide ne gibi olaylara neden olacak? İzleyip göreceğiz..  

Annesiyle aynı dizide

Kızılcık Şerbeti’nin Nilay’ı Feyza Civelek’in annesi, Kızılcık Şerbeti dizisinin senaristi Melis Civelek.  Durum böyle olunca Civelek de sık sık diziyle ilgili açıklamalarda bulunuyor.

TV VE DİZİLER Haberleri

TRT1 dizisi için final kararı verildi. Son kez ekrana gelecek
Bu kadar kolay biteceği tahmin edilmemişti. ATV sevilen diziye final kararı aldı
Kızıl Goncalar dizisinin yeni bölümünden 2. fragman geldi: Cüneyd gemileri yakıyor
NOW TV dev bütçeler ayırmıştı. Finaline karar verildi
Show TV'den Bahar dizisiyle ilgili son karar! Dizi final yapacak iddiaları vardı