TRT 1'in 'Kendi Düşen Ağlamaz' dizisine yeni konuk oyuncu

TRT 1'in NGM imzalı 'Kendi Düşen Ağlamaz' dizisine genç bir yıldız konuk olacak. Yarın akşam 21. bölümüyle seyirciyle buluşacak dizide genç yıldız 'Yeliz' karakterini canlandıracak.

TRT 1'in yayın hayatına geçtiğimiz yaz başlayan dizisi 'Kendi Düşen Ağlamaz' etkileyici hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkat çekmeye devam ediyor. Hakan Yılmaz, Selen Soyder, Enes Koçak ve Eylül Tumbar'ın başrolünde yer aldığı, yönetmenliğini İnci Balabanoğlu Ahıska'nın üstlendiği diziye yeni bir konuk oyuncu dahil oldu. Gülbike Sonay Üte ve Tuna Kaygı'nın senaryosunu kaleme aldığı dizide genç yıldız 'Mesut' ve 'Serkan'ı kaosa sürükleyecek. 

'Kendi Düşen Ağlamaz'a Yeni Konuk Oyuncu

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; “Kendi Düşen Ağlamaz” dizisi perşembe akşamları seyirciyle buluşuyor. İlgiyle izlenen NGM Yapım imzalı dizi eğlenceli konusuyla dikkat çekiyor. Yarın akşamı 21. bölümüyle ekranlara gelecek olan diziye Seda Dadaşova konuk olacak.

Genç yıldızın dizide 'Yeliz' karakterin, canlandıracağı öğrenildi. Mesut’un desteklediği (Şoray Uzun) Yeliz, Serkan’ın (Enes Koçak) hayatında kaosa neden olacak.

TV VE DİZİLER Haberleri

Kızılcık Şerbeti dizisinde değişiklik! Yeni sezon planı sızdı
Aynadaki Yabancı dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu! Yıldız isimler dizide buluştu
Kim Milyoner Olmak İster’de Şok! Yarışmacı Büyük Ödüle Üç Adım Kala Çekildi
Halk TV Alamamıştı! Flash Haber TV İçin Geri Sayım: İhale Tarihi Belli Oldu
Netflix’in Gerilim Dizisi Karlar Kızı: 2. Sezon Finali ve 3. Sezon İpuçları