TV8'de yayınlanan MasterChef'te kıyma skandalı! Somer şef çılgına döndü

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu tv8 kanalında skandal yaşandı. MasterChef'in son yayınlanan fragmanında Somer şefte kaybolan kıyma nedeniyle çılgına döndü

MasterChef Türkiye 2022 yeni sezonuyla fırtınalar koparıyor. Acun Ilıcalı'ya ait tv8 kanalında yayınlanan MasterChef Türkiye 2022 programında beklenmedik gelişmeler yaşanıyor. Yeni bölüme ait tanıtım videosunda skandal bir olayın yaşandığı görülüyor. Şefler bu durum karşısında çılgına dönerken en sert tepki ise Somer şef tarafından gösterildi. 

tv100 tarafından da geçilen haberde yeni bölümde yaşanacak skandalın detaylarına yer verildi.

Final turunun ikinci gününde ana kadroya girmek için mücadele eden yarışmacılardan Melih, yemekte kullanacağı kıymayı bulamayınca olay patlak verdi. Somer Şef, Melih'in yanına gelip "Kıyman kayıp mı?" diye soruyor ve Melih, kıymasının kayıp olduğunu söyleyince yarışmacılardan biri 'Ben aldım' şeklinde cevap vermesi üzerine Somer şef adeta küplere bindi. 

SOMER ŞEF KÜPLERE BİNDİ

Yaşanan bu gelişme üzerine Somer Şef  "Ne yaptın kıymayı?" diye sorunca kim olduğu belli olmayan yarışmacı, "Yemeğimin içine kullandım" şeklinde yanıt verdi. Bu durum herkesi çılgına çevirdi. 

Yemeğini iptal ettiler

Yaşanan olaydan sonra Somer Şef kıymayı alan yarışmacıya seslenerek, "Sen o içi kullanamazsın. Ya yeni iç al ya da iptal bu tur" diyerek sert sözlerle çıkıştı.

MasterChef Türkiye programında yaşanan bu olay sosyal medyanın da en büyük konusu haline geldi. Çok sayıda haber sitesi olayı manşetlere çekti. Kayıp kıyma olayı en çok konuşulan konular arasına girdi.

Şeflerin tepkisi ve özellikle Somer Şef'in resti bir anda gündeme oturan bir olay oldu.

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu tv8 kanalında yayınlanan MasterChef Türkiye programı her yaz olduğu gibi bu yılda dikkat çeken yarışmacılar ve dikkat çeken olaylarla reyting rekorları kırmaya devam ediyor.

Program üstelik sadece Türkiye'de değil Balkan ülkelerinde de büyük bir ilgiyle izleniyor. tv8 ekranlarının en çok izlenen programı olan MasterChef Türkiye birbirinden usta şeflerin deneyimlerini aktarmasıyla da dikkat çekiyor.

MasterChef Türkiye yarışmasından çok sayıda genç isimde başarılı işlere imza atarak Türkiye'de önemli yerlere geldiler. 

İlgili Haberler

TRT1'deki dizisi final yapmıştı! Merak edenler için Ezgi Mola'nın yeni projesi!
TRT1 ekranlarında yeni başlayan Yaz dizisi final yapıyor, final tarihi de belli
Yargı dizisinin Ceylin'i Pınar Deniz en büyük tutkusunu açıklayınca ortalık karıştı

TV VE DİZİLER Haberleri

Bu kadar kolay biteceği tahmin edilmemişti. ATV sevilen diziye final kararı aldı
Kızıl Goncalar dizisinin yeni bölümünden 2. fragman geldi: Cüneyd gemileri yakıyor
NOW TV dev bütçeler ayırmıştı. Finaline karar verildi
Show TV'den Bahar dizisiyle ilgili son karar! Dizi final yapacak iddiaları vardı
Beklenen oldu. NOW TV apar topar iddialı dizisi için final kararı verdi