Ünlü oyuncu Sinan Albayrak'ın yeni adresi belli oldu

Ünlü oyuncu Sinan Albayrak, 'Kuru Otların Üstüne' ve 'Ahlat Ağacı' filmlerinin senaristinin kaleme alacağı yeni bir diziyle ekranlara dönüyor.

Son olarak başrolünde Serkan Çayoğlu ve Ayça Ayşin Turan yer aldığı 'Kader Bağları' adlı dizide rol alan ünlü oyuncu Sinan Albayrak'ın yeni projesi belli oldu. Ünlü oyuncu 'Kuru Otlar Üstüne' ve 'Ahlat Ağacı' filmlerinin senaristinin kaleme aldığı dizinin başrolünde yer alacak. 

Sinan Albayrak'ın Yeni Projesi Belli Oldu

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Sinan Albayrak TRT’nin dijital kanalı tabii’de yayınlanacak “Ufuklar ve Sınırlar” dizisiyle anlaştı. “Kuru Otlar Üstüne” ve “Ahlat Ağacı” filmlerinin senaristi Akın Aksu’nun kaleme aldığı dizi geçen günlerde sete çıktı. 

Daha önce “Şebeke” dizisini çeken Medya Fikir Kulübü’nün imza attığı dizide Sinan Albayrak “Gültekin” karakterine hayat verecek. Merakla beklenen dizide Kaan Taşaner (Barış), Serhat Tutumluer (Saygın), Ali İpin (Nedim), Tuba Ünsal (Irmak),  Seda Akman (Meray), Özlem Conker (Ülkü), Serkan Ercan (Emir), Ozan Çelik (Kerim), Sema Şimşek (Pelin) rol alıyor.

İlgili Haberler

Trafik kazası geçirmişti! Metin Uca'dan gelen son haber üzdü

TV VE DİZİLER Haberleri

TRT1 dizisi için final kararı verildi. Son kez ekrana gelecek
Bu kadar kolay biteceği tahmin edilmemişti. ATV sevilen diziye final kararı aldı
Kızıl Goncalar dizisinin yeni bölümünden 2. fragman geldi: Cüneyd gemileri yakıyor
NOW TV dev bütçeler ayırmıştı. Finaline karar verildi
Show TV'den Bahar dizisiyle ilgili son karar! Dizi final yapacak iddiaları vardı