Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası, Konser Sezonunu "Aydar Gaynullin ve Arkadaşları" konseriyle kapattı

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO), 2023-2024 konser sezonunu "Aydar Gaynullin ve Arkadaşları" konseriyle kapattı

ANKARA (AA) - CSO Ada Ankara Ziraat Bankası Konser Salonu'nda düzenlenen konseri, programda trompet sanatçısı olarak da görev alan şef Vladislav Lavrik yönetti.

Konserde akordiyon sanatçısı Aydar Gaynullin, gitarist Alexey Wagner, perküsyon sanatçısı Sergey Shamov, bansuri, balaban ve ney sanatçısı Pavel Novikov, CSO ile sahne aldı.

Dünyanın büyük orkestralarıyla konserler veren Aydar Gaynullin ve Arkadaşlarının, klasik müzik eserlerinin yanı sıra tango, Flamenko ve Türk ezgilerinden örnekler sunduğu program, dinleyicilerin beğenisini kazandı.

Muhabir: Yasemin Kalyoncuoğlu,Esra Ağaçyetiştiren

YAŞAM Haberleri

Türk kahvaltısının iki vazgeçilmezi dünya listesinde
Nazlı Sabancı, oğlu için yalıda mevlit düzenledi! Hoş geldin küçük Ömer
TasteAtlas paylaştı: En iyi 100 kıymalı yemeğe Türkiye damga vurdu!
Kahve kokusu olumsuz duyguları azaltıyor iddiası
107 kriterde tam 100 puan aldı!