'İstanbul Haliç Festivali', Goran Bregoviç ile Wedding and Funeral Band Konseriyle Başladı

Haliç Tersanesi'nde kurulan İstanbul Sanat'ın ev sahipliği yaptığı, ücretsiz açık hava konserleriyle 9 Mart'a kadar sürecek 'İstanbul Haliç Festivali', Goran Bregoviç ile orkestrası Wedding and Funeral Band konseriyle açılış yaptı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesinden (İBB) yapılan açıklamaya göre, yoğun ilginin yaşandığı konserde açılışı, Anadolu ve Balkan müziğini harmanlayarak seslendiren Kolektif İstanbul yaptı.

Ücretsiz açık hava konserleriyle 9 Mart'a kadar sürecek festivalde, Aga B ve Bandosu, Şanışer & Sokrat & Kamufle, Anatolian Session, Hey! Douglas, Bedük, Büyük Ev Ablukada, Yasemin Mori, Ece Seçkin, Duygu Soylu ve KÖFN sahne alacak.

Karnaval oyunlarının da bulunduğu panayır alanında İstanbulluları ayrıca eskiden hem tarihi Yarımada'ya hem de Haliç bölgesine temiz su taşıyan Bozdoğan Su Kemeri'nin yer aldığı bir deneyim ekranı karşılıyor.

Can Memişoğulları'nın, konseptini iklim krizinden yola çıkarak tasarladığı deneyim ekranı, önünden geçen insanlarla etkileşime giriyor.

YAŞAM Haberleri

Bülent Uygun’un Acı Kaybı! Kızı Hayatını Kaybetti
Ekmeği buzdolabında asla saklamayın! Meğer tehlike büyükmüş
Kıl kökünü kurutan doğal formül bulundu. Zeytinyağına katıp sürmek yetiyor
Şarkıcı Karsu'nun mutlu günü. Anne olan ünlü isim bebeğinin ismini de açıkladı
Kızı Ceren'den babası Sırrı Süreyya Önder için dikkat çeken paylaşım