Piyanist Fazıl Say, 7. Antalya Akra Caz Festivali'nde Büyüleyici Bir Performans Sergiledi

Dünyaca ünlü piyanist ve besteci Fazıl Say, Antalya Akra Caz Festivali'nin 7. edisyonunda izleyicileri büyüleyen bir performans sergiledi.

Dünyaca ünlü piyanist ve besteci Fazıl Say, Antalya Akra Caz Festivali'nin 7. edisyonunda sahne alarak müzikseverleri büyüledi. Akra Hotel'in açık hava sahnesinde gerçekleşen konserde, Say klasik eserlerinin yanı sıra cazın farklı kollarından ve funk, rock, Latin, soul, pop ve elektronik tarzlarından da parçalar seslendirdi.

Sevilen bestelerini ve çeşitli caz eserlerini seslendiren Say'a konserde, Türkiye'nin önde gelen müzisyenlerinden oluşan Akra Jazz Band ve vokalde genç yetenek Eylül Ergül eşlik etti.

Konserde, gitarda Cem Tuncer, davulda Ferit Odman, saksafonda Serdar Barçın, trompette Barış Doğukan Yazıcı, trombonda Ozan Çelikel ve basta Barış Dağhan yer aldı.

Caz ve dünya müziğinin ünlü isimlerini ağırlayan festival, yarın sona erecek.

YAŞAM Haberleri

Almanya Sağlık Sisteminde Alarm: Hastaneler Savaş ve Kriz Senaryolarına Hazırlanıyor
Almanya’da kuş gribi paniği: Uzmanlar acil önlem çağrısı yaptı
Almanya’da Ebelik Krizi: Her İki Ebeden Biri Mesleği Bırakmak İstiyor
Berlin Sonbahara Büründü: Parklar Fotoğraf Çekenlerle Doldu Taştı
1 kepçesiyle bile şifa saçan çorba! Kemikleri güçlendiriyor, hastalıklara kalkan oluyor