Piyanist Fazıl Say, 7. Antalya Akra Caz Festivali'nde Büyüleyici Bir Performans Sergiledi

Dünyaca ünlü piyanist ve besteci Fazıl Say, Antalya Akra Caz Festivali'nin 7. edisyonunda izleyicileri büyüleyen bir performans sergiledi.

Dünyaca ünlü piyanist ve besteci Fazıl Say, Antalya Akra Caz Festivali'nin 7. edisyonunda sahne alarak müzikseverleri büyüledi. Akra Hotel'in açık hava sahnesinde gerçekleşen konserde, Say klasik eserlerinin yanı sıra cazın farklı kollarından ve funk, rock, Latin, soul, pop ve elektronik tarzlarından da parçalar seslendirdi.

Sevilen bestelerini ve çeşitli caz eserlerini seslendiren Say'a konserde, Türkiye'nin önde gelen müzisyenlerinden oluşan Akra Jazz Band ve vokalde genç yetenek Eylül Ergül eşlik etti.

Konserde, gitarda Cem Tuncer, davulda Ferit Odman, saksafonda Serdar Barçın, trompette Barış Doğukan Yazıcı, trombonda Ozan Çelikel ve basta Barış Dağhan yer aldı.

Caz ve dünya müziğinin ünlü isimlerini ağırlayan festival, yarın sona erecek.

YAŞAM Haberleri

Şef tavsiyesi: Makarna pişirirken önce su kaynatmayın
Sadece 1 kaşık eklerseniz salça küflenmeden aylar boyu taze kalıyor
Yeşilçam’ın emektar ismi Ali Tutal hayatını kaybetti
Herkes Gül Suyu Sanıyor Ama… Güllaçta Asıl Lezzet Sırrı Ortaya Çıktı
Şarkıcı Cansever sağlık durumuyla ilgili konuştu! Kansere yakalanmıştı...