28 Temmuz Salı gününe dikkat! İstanbul'da 3 ilçede 12 saat su kesintisi

İSKİ, isale hattındaki iyileştirme çalışmaları nedeniyle 28 Temmuz Salı günü İstanbul'un 3 ilçesinde su kesintisi yapılacağını açıkladı. Bayrampaşa, Esenler ve Güngören’in bazı mahallelerini kapsayan kesinti, 09.00 - 21.00 saatleri arasında sürecek.

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), Münzevi–Bayrampaşa–Esenler isale hattında yürütülecek esnek boru bağlantı parçası montajı nedeniyle planlı su kesintisine gidileceğini duyurdu.

Yapılan açıklamaya göre 28 Temmuz Salı günü saat 09.00’da başlayacak ve 12 saat sürecek çalışma kapsamında Bayrampaşa, Esenler ve Güngören ilçelerindeki birçok mahalleye saat 21.00’e kadar su verilemeyecek.

Su Kesintisinden Etkilenecek İlçe ve Mahalleler 

Bayrampaşa:

Yenidoğan, Orta, Altıntepsi, Vatan ve Terazidere mahalleleri

Esenler:

Namık Kemal, Davutpaşa, Yavuz Selim, Çifte Havuzlar, Mimar Sinan, Nene Hatun, Fevzi Çakmak ve Menderes mahalleleri

Güngören:

Gençosman ve Sanayi mahalleleri

YEREL Haberleri

Ankara Belediye Meclisi’nde CHP sadece 11 kişi kaldı
Amasya'da yolcu otobüsü devrildi! 24 yaralı var
Dört ile sarı kodlu sağanak uyarısı yapıldı
Gaziantep'in ilçelerindendi. İl yapılıp şehir merkezi yapıldı
Küçükçekmece'de kentsel dönüşüm yıkımında göçük