Alanya'da yollar göle döndü, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

Antalya'nın Alanya ilçesinde şiddetli yağmur ve dolu hayatın adeta felç olmasına neden olurken, yollar göle döndü.

Ülkemizde etkisi altına alan yağışlar hayatı felç etmeye devam ederken son olarak Antalya'nın Alanya ilçesinde yağmur nedeniyle yollar göle döndü.

Kent merkezinde öğle saatlerinden itibaren yer yer dolu şeklinde etkili olan yağış nedeniyle beyaza bürünen sokak ve caddelerde su birikintileri oluştu, çok sayıda iş yerini su bastı.

Kentin bazı cadde ve sokaklarındaki su birikintisi nedeniyle sürücüler ilerlemekte zorlandı.Alanya Belediyesi ve itfaiye ekipleri, iş yerlerindeki suyu tahliye çalışması başlattı.

Belediye ekipleri, tıkanan rögarları açarken iş yeri çalışanları da dükkanlarındaki su tahliye çalışmalarına katıldı.

Muhabir: Mustafa Kurt

YEREL Haberleri

Kabus sona erdi! İzmir’de musluklar artık gece de akacak
Gaziantep'teki 25 yıllık tekstil devi iflasın eşiğinde! Kritik karar
Meteoroloji’den Uyarı: 15 İl İçin Sağanak Yağış Alarmı
Hatay’da Kırıkhan–Reyhanlı Yolunda Korkunç Kaza: 1 Ölü, 6 Yaralı
İstanbul’da Okullara 1 Gün Kar Tatili: Yüz Yüze Eğitime Ara Verildi