Antalya'da 'turuncu' alarm: Eğitime ara verildi

Antalya'nın doğu kesimlerinde beklenen kuvvetli yağış ve rüzgar nedeniyle, öğrencilerin güvenliği ön planda tutuldu. Valilik tarafından yapılan açıklamada, taşımalı eğitime ara verildiği duyuruldu.

Antalya'da etkili olan şiddetli yağış uyarısı üzerine, 6 ilçede taşımalı eğitime bir gün ara verildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün turuncu kodlu uyarısı sonrası alınan kararla, öğrenciler yarın okullarına gitmeyecek.

Valilikten yapılan açıklamada, Antalya'nın doğu kesimlerinde bugün akşam ve yarın yer yer çok kuvvetli yağış beklendiği belirtildi.

6 İLÇEDE EĞİTİME ARA VERİLDİ

Kuvvetli yağış ve rüzgar nedeniyle oluşabilecek olumsuzluklara karşı uyarıda bulunulan açıklamada, "Meteoroloji Bölge Müdürlüğümüzün 'turuncu' kodlu yağış uyarısı üzerine, Serik, Manavgat, Alanya, İbradı, Akseki, Gündoğmuş ilçelerinde yarın sadece taşımalı eğitime bir gün süreyle ara verilmiştir." ifadesi kullanıldı.

YEREL Haberleri

Bursa’da dev otelin iflas süreci tamamlandı: Dosya resmen kapatıldı
İstanbul için sağanak yağış uyarısı: Valilik süre verdi, riskli saatler açıklandı
Kütahya’da korkutan deprem! Simav merkezli sarsıntı çevre illerde de hissedildi
CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer istifa etti
Görele Belediye Başkanı Hasbi Dede, CHP'den resmen ihraç edildi