Bahçelievler ve Avcılar'da Ulaşım Kabusu: D-100'de Trafik Kilitlendi!

İstanbul'un önemli arterlerinden D-100 karayolunda yaşanan ulaşım sıkıntısı sürücüleri çileden getiriyor. Bahçelievler ve Avcılar'da başlatılan altyapı çalışmaları nedeniyle trafik adeta durma noktasına geldi.

İBB'nin metrobüs hattındaki çalışmaları ve Türkiye Elektrik İletim AŞ'nin elektrik altyapısı yenileme çalışmaları, D-100 karayolunda büyük bir kargaşa yarattı. Bahçelievler ve Avcılar arasında kalan bu önemli güzergahta yaşanan trafik yoğunluğu, vatandaşların günlük hayatlarını olumsuz etkiledi. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ekiplerince Küçükçekmece ve Yenibosna arasında mevcut metrobüs hattında başlatılan "beyaz yol" çalışması kapsamında Yenibosna metrobüs durağının bariyeri kaldırıldı, yola dubalar yerleştirildi. Yolun daraltılması nedeniyle D-100 kara yolunun Ankara istikametinde araç yoğunluğu oluştu.

Avcılar'da da elektrik hatlarının yenilenmesi amacıyla Türkiye Elektrik İletim AŞ (TEİAŞ) tarafından başlatılan, yaklaşık bir hafta sürecek çalışma kapsamında D-100 kara yolu Güney yan yolun bir bölümü trafiğe kapatıldı.

Böylece iki noktada da trafik yoğunluğu meydana geldi, araçlar yolda güçlükle ilerledi.

YEREL Haberleri

Şanlıurfa’da İl Olmaya En Yakın İlçe Hangisi? İşte Kulislere Sızan İlçe
İzmir’in en gözde ilçesiydi! Artık afet bölgesi ilan edildi
Gaziantep’te banklar kırıldı tepkiler büyüyor
Pahalılık Bodrum'u vurdu! "İğne atsan yere düşmez" denilen Bodrum'un işte son durumu...
İzmir'de uçuşlar yangın nedeniyle durduruldu