Bartın'ı fırtına vurdu! Tekneler limana sığındı

Bartın'ın Amasra ilçesinde fırtına nedeniyle denizde 6 metreyi aşan dalgalar etraftaki vatandaşların endişelenmesine neden oldu. Tekneler limana sığındı.

Türkiye'nin genelinde etkili olan fırtına Amasra'da da vatandaşların hayatını olumsuz etkiledi.

Amasra'da saatte 80 kilometre hıza ulaşan rüzgarın etkisiyle dalga boyu 6 metreyi aştı, dalgaların ve akıntının tehlike oluşturması nedeniyle de tekneler, liman içinde güvenli bölgeye alındı.

Bazı vatandaşların dev dalgaları cep telefonları ve fotoğraf makineleriyle görüntülemeye çalıştığı ilçede, polis ve zabıta ekipleri deniz kenarına yaklaşılmaması için önlem alıyor.

Bu arada olumsuz hava koşulları nedeniyle dün limana sığınan Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığına ait "Altan", "Hakan İlhan", "Korkut" ve "Sancar" lojistik destek gemileri ile bu gemilere eşlik eden teknelerin yanı sıra çok sayıda balıkçı teknesi bekleyişini sürdürüyor.

Muhabir: Selim Bostancı-AA

YEREL Haberleri

İzmir'e gelenlerin hayran kaldığı yerleşke: Manzarası büyülüyor
Çerçioğlu'ndan ilginç bahane! "Konserimi Fenerbahçe boş bıraktı"
İzmir’deki 220 Kişilik Saip Köyü: Emeklilerin Yeni Rotası Oldu
İzmir’in kıyısında Anadolu köy kültürü: Bu Muhteşem Köyün Nüfusu sadece 535 kişi
Engelli dostu mavi bayraklı plaj! Seferihisar’da tatilcilerin uğrak noktası