Fatih'te 5 Katlı Binada Çökme: Yaralı Var

İstanbul'un Fatih ilçesinde yaşanan korkunç olayda, beş katlı binanın bir kısmı çöktü. Olayda bir kişi yaralanırken, çevredeki binaların da tahliyesi gerçekleştirildi.

İstanbul'un Fatih ilçesinde bulunan beş katlı bir binanın zemin katında, henüz belirlenemeyen bir nedenle kısmi çökme meydana geldi. Olayda bir kişi yaralanırken, çok sayıda kişi tahliye edildi.

Alınan bilgiye göre, Nişanca Mahallesi Alişan Sokağı'ndaki 5 katlı binadaki bir dairenin zemininde, henüz belirlenemeyen nedenle kısmi çökme meydana geldi. Bu sırada dairede bulunan E.M. çöken yerle bir alt kata düştü.

İhbar üzerine bölgeye polis, sağlık, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralanan E.M'yi hastaneye kaldırdı.

Kısmi çökme yaşanan bina ile yanındaki iki apartman daha tedbir amaçlı boşaltıldı, binalarda yaşayan 35 kişi tahliye edildi. Polis sokağın girişine şerit çekerek önlem aldı.

YEREL Haberleri

İzmir’deki Maldivleri aratmayan köy! Keşfeden kişi çok az
Kilosu 10 liraya kadar düştü! Fiyatını görenler kilo kilo satın aldılar
Hatay'ın en değerli ilçesiydi! İl olma hakkını elde etti, büyük sevinç
İzmirlilerin en çok sevdiği mahalle! Gerçekten ayrılmak asla istemiyorlar
Karadeniz illeri haritası değişti! İlçe yapıldı, Giresun'a bağlandı