Karabağlar'da Gezici Kütüphane bu kez Devrim Mahallesi'nde çocuklarla buluşacak

Karabağlar Belediyesi'nin İnci Vakfı iş birliğiyle hayata geçirdiği Gezici Kütüphane, 7 Temmuz'da Devrim Mahallesi'nde çocuklara kitap ve etkinlik dolu bir gün yaşatacak.

Karabağlar Belediyesi, çocukların kitaplarla daha fazla buluşmasını sağlamak amacıyla sürdürdüğü Gezici Kütüphane etkinliklerine devam ediyor. İnci Vakfı iş birliğiyle gerçekleştirilen proje kapsamında Gezici Kütüphane'nin yeni durağı Devrim Mahallesi olacak.

Kitap okuma alışkanlığını küçük yaşlarda kazandırmayı hedefleyen etkinlikte çocuklar, birbirinden farklı kitaplarla tanışma fırsatı bulurken çeşitli eğlenceli ve eğitici etkinliklere de katılabilecek. Belediye, Gezici Kütüphane ile çocukların hayal gücünü geliştirmeyi ve kültürel gelişimlerine katkı sunmayı amaçlıyor.

Etkinlik, 7 Temmuz Salı günü 16.00-19.00 saatleri arasında, Devrim Mahallesi'nde Tahir Merzeci Ortaokulu'nun yanında gerçekleştirilecek.

Karabağlar Belediyesi, tüm çocukları ve ailelerini kitaplarla dolu keyifli bir yolculuğa davet ederek, Gezici Kütüphane etkinliklerinin farklı mahallelerde de devam edeceğini belirtti.

Ulusal Post

YEREL Haberleri

Ankara Belediye Meclisi’nde CHP sadece 11 kişi kaldı
Amasya'da yolcu otobüsü devrildi! 24 yaralı var
Dört ile sarı kodlu sağanak uyarısı yapıldı
Gaziantep'in ilçelerindendi. İl yapılıp şehir merkezi yapıldı
Küçükçekmece'de kentsel dönüşüm yıkımında göçük