Kars'ın Sarıkamış ilçesinde göz kamaştıran görüntü! Doğa çiçeklerle doldu taştı

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde doğa, son yağmurların ardından çiçeklerle renklendi. Doğal ortamın güzelliğini çıkarmak isteyen çok sayıda vatandaş çektiği fotoğrafları sosyal medyadan takipçileriyle paylaştı.

Türkiye'nin en yüksek yerleşim yerlerinden Sarıkamış'ta, yamaçlarında kar bulunan 2 bin 700 rakımlı Soğanlı Yaylası ve Çataldere bölgesinde sarı çiçekler, Hançerli ile Keklik Vadisi'nde açan sarı ve kırmızı laleler güzel görüntü oluşturdu.

Amatör fotoğrafçılardan Selçuk Çakıcı, AA muhabirine, Sarıkamış'ın zengin doğasında fotoğraf çekmenin tam zamanı olduğunu söyledi.

Yağmurların ardından doğanın canlandığını belirten Çakıcı, "Doğa, biz amatör fotoğrafçılar için bulunmaz bir görsel şölen yarattı. Bir tarafta karlar, bir tarafta çiçekler, bu müthiş güzelliği yakalamanız lazım. Fotoğrafçılara 'Çıkın çıkın gelin.' diyoruz." ifadelerini kullandı.

Muhabir: Hüseyin Demirci -Anadolu Ajansı

YEREL Haberleri

İstanbul’da cenaze hizmetleri zamlandı: Temel hizmetler ücretsiz kalacak
Antalya’da korkutan gün: 4.3’ten sonra bu kez 4.9 büyüklüğünde deprem
Kar geliyor tarih verildi! 39 il için yağış uyarısı yapıldı
İl olmaya ramak kalan ilçeler! Diyarbakır’ın ilçesi de listede yer alıyor
Prof. Dr. Naci Görür peş peşe depremlerle sarsılan Sındırgı için uyardı