Muğla Felaketin Eşiğinde! Orman Yangını Saatlerdir Söndürülemiyor

Muğla'nın Dalaman ilçesinde dün akşam başlayan orman yangını, gece boyunca şiddetli rüzgarın etkisiyle büyüdü. Ekipler, hem karadan hem de havadan alevlere müdahale etmeye devam ediyor.

Muğla'nın gözde ilçesi Dalaman'da başlayan orman yangını, gece boyunca etkili olan şiddetli rüzgarın etkisiyle büyüdü. Ekipler, hem havadan hem de karadan alevlere müdahale ederken, vatandaşlar da gönüllü olarak destek verdi.

AA'nın haberine göre, Taşyaka Mahallesi'ndeki ormanlık alanda dün akşam saatlerinde henüz bilinmeyen nedenle çıkan yangın, gece boyunca şiddetli rüzgarın da etkisiyle sürdü.

Ekipler gece boyunca ulaşabildikleri alanlara hortumla su tutarak alevlere müdahale etti.

Sabah erken saatlerde ise yanan ya da duman çıkan alanlara havadan müdahale başlatıldı.

Bölgede 49 arazöz, 15 su ikmal aracı, 5 dozer ve 264 orman personeli görev yapıyor.

Söndürme çalışmalarını yürüten orman ekiplerine jandarma, polis ve itfaiye ekiplerinin yanı sıra orman yangınları gönüllüleri ile vatandaşlar da destek veriyor.

YEREL Haberleri

İstanbul ve Ankara ve Konya'ya komşu olan cennet ilçe! Herkes hayran kalıyor
İstanbul, Ankara ve çevre illerden herkesin akın ettiği ilçe! Denizi büyülüyor
Urla'da yer bulamayanların yeni adresi olan İzmir'deki ilçe... Arsalarına akın var
Güzelliğiyle herkesi hayran bırakan ilçe! Üstelik iki bölgeyi birbirine bağlıyor
Türkiye’de ucuz yaşamın adresi olan iller belli oldu! İşte en ucuz şehirlerin listesi