Muhtar adayı Simurg Sarsılmaz tehditler nedeniyle adaylıktan çekildi

Diyarbakır'da muhtar adayı olan model Simurg Sarsılmaz aldığı ölüm tehditleri nedeniyle adaylıktan çekildiğini açıkladı

Diyarbakır'da muhtar adayı olan model Simurg Sarsılmaz, adaylıktan çekildiğini açıkladı. Sosyal medyada gündem olan Sarsılmaz, "Çıkan haberler nedeniyle yüzlerce sahte hesaptan ölüm tehditleri aldım" dedi.

Diyarbakır'da 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Kaynartepe Mahallesi muhtarlığına aday olan model Simurg Sarsılmaz adaylıktan çekildiğini açıkladı.

Diyarbakır Tekstilkent’de üretim yapan yerel firmaların reklam yüzü model Sarsılmaz Kaynartepe Mahallesi muhtarlığına aday olmuştu.

Amida Haber’e açıklamalarda bulunan Sarsılmaz adaylık haberleri sonrası ölüm tehditleri aldığını belirterek, muhtar adayı olmaktan vazgeçtiğini söyledi. Sarsılmaz tehditler için suç duyurusuna bulunacağını belirterek “Ben doğup büyüdüğü mahalleye hizmet etmek için iyi niyetli bir şekilde adaylığımı açıkladım. Dün afiş çalışmalarını bitirip, bugün çalışmalara başlayacaktım. Ancak çıkan haberler nedeniyle yüzlerce sahte hesaptan ölüm tehditleri aldım. Şuan psikolojim çok kötü, ilaçlarla ayakta durabiliyorum. Beni tehdit edenlerle ilgili yarın Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığına giderek suç duyurusunda bulunacağım” ifadelerini kullandı.

YEREL Haberleri

Konya'da 3.4 Büyüklüğünde Deprem Oldu
YKS sonuçlarının açıklanmasıyla İBB yurt başvuruları başladı
İstanbul'a iki ilçeyi birbirine bağlayacak metro geliyor!
İstanbul için sıcak hava uyarısı: Sıcaklık 36 dereceye kadar çıkacak
8 ilde şeker kotası soruşturması: 47 kişinin ifadesi alınacak