Tekirdağ Ganos Dağı Eteklerindeki Ormanlar Kış Güzelliğiyle Büyülüyor

Tekirdağ'da Ganos Dağı eteklerinde yer alan ormanlarda, kar yağışının ardından güzel görüntüler oluşurken bölgeye gelen vatandaşlar fotoğraf çekmeyi ihmal etmediler

 Tekirdağ-Şarköy yolundaki dağların eteklerinde bulunan ormanlar, her mevsim farklı güzellikler sunuyor.

Kar yağışıyla beyaza bürünen ormanlar, bu güzergahta yolculuk yapanlara görsel şölen yaşatıyor.

Yeniköy Mahallesi'nde yaşayan Gülseren Gürkanlar, AA muhabirine, kar yağışı sonrası ormanlık alanların daha da güzel bir görünüme kavuştuğunu söyledi.

Ağaçların arasından akan derelerin huzur verici olduğunu anlatan Gürkanlar, "Kar yağışıyla Ganos Dağı beyaz gelinliği giydi. Ormanlarda seyrine doyumsuz manzaralar ortaya çıktı. Beyaz örtüyle kaplanan dağlar ve ağaçlar, fotoğraf tutkunlarının da ilgisini çekecek kadar güzel. Bu güzellikleri gören herkes buradan mutlu şekilde ayrılıyor. Ganos Dağı eteklerindeki güzellikler anlatılmakla bitmez, herkes gelip bu güzelliğin tadını çıkarmalı." diye konuştu.

Muhabir: Mesut Karaduman

YEREL Haberleri

Burdur ve Antalya'ya yeni komşu il! Muğla'nın en gözde ilçesiydi
İzmir’deki Maldivleri aratmayan köy! Keşfeden kişi çok az
Kilosu 10 liraya kadar düştü! Fiyatını görenler kilo kilo satın aldılar
Hatay'ın en değerli ilçesiydi! İl olma hakkını elde etti, büyük sevinç
İzmirlilerin en çok sevdiği mahalle! Gerçekten ayrılmak asla istemiyorlar