Mustafa Sandal, AHBAP’a çadır ve gıda satan Kızılay’a unutulmaz bir tepki gösterdi
Deprem felaketinin ardından Kızılay’ın AHBAP Derneği’ne çadır satması tepkilere neden olurken şarkıcı Mustafa Sandal, Kızılay yetkililerini kızdıracak bir göndermede bulundu. O sözlerden sonra trollerin Mustafa Sandal'ı hedef aldığı görüldü

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler, binlerce insanımızı hayattan kopardı. 11 ili vuran depremlerde çok sayıda bina yerle bir oldu.
SOSYAL MEDYADA TEPKİLERE NEDEN OLDU
Türkiye Kızılay Çadır Satışını Konuşuyor ! Peş Peşe Açıklamalar
Çadır konusunda eleştirilerin hedefi olan Türk Kızılay, dikkat çeken bir iddiayla gündeme geldi. Depremlerin 3’üncü gününde Kızılay’ın, şarkıcı Haluk Levent’in kurucusu olduğu Ahbap Derneği’ne 46 milyon lira karşılığında çadır sattığı öne sürüldü. İddialar sosyal medyada tepkilere neden oldu.
“İNANILIR GİBİ DEĞİL”
Şahan Gökbakar Haluk Levent’i sert eleştirdi! “Kızılay ile alışverişini cansiperane savunurken…”
Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal da duruma tepki göstererek “Halk, Kızılay’a bağış yapıyor. Afetlerde halkımıza yardımları ulaştırsın diye. Halk, Ahbap’a bağış yapıyor. Yardımları ulaştırsın diye. Ahbap, Kızılay’a milyonlarca lira verip çadır satın alıyor. Sonra vergiler ve bağışlar nerede diye soranlar linç ediliyor. İnanılır gibi değil!” ifadelerini kullandı.
Halk, Kızılay'a bağış yapıyor. Afetlerde halkımıza yardımları ulaştırsın diye.
— Mustafa Sandal (@mustinetnet) February 26, 2023
Halk, Ahbap'a bağış yapıyor. Yardımları ulaştırsın diye.
Ahbap, Kızılay'a milyonlarca lira verip çadır satın alıyor.
Sonra vergiler ve bağışlar nerede diye soranlar linç ediliyor. İnanılır gibi değil!