Depremde ailesini kaybeden Yargı oyuncusu Uğur Aslan isyan etti! Kira artışı ve yağmacıları hedef aldı

Depremde yakınlarını kaybeden Uğur Aslan kira artışına ve yağmacılara yaptığı açıklamayla isyan etti: Uğur Aslan yaptığı açıklamada ''Yeter cenazelerimizin üzerinde tepinmeyin artık'' diyerek sitem etti.

Depremde ailesini kaybeden Yargı oyuncusu Uğur Aslan isyan etti! Kira artışı ve yağmacıları hedef aldı
Yayınlanma Tarihi : 23 Şubat 2023 16:46

6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki deprem 10 ilde büyük yıkıma neden oldu. 40 binden fazla vatandaşımız hayatını kaybetti.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisinde 'Eren komiser' karakterine hayat veren, Oyuncu Uğur Aslan’ın da Hatay’daki ailesinden birçok kişi enkaz altında kaldı.

“YETER CENAZELERİZ ÜZERİNDE TEPİNMEYİN ARTIK”


Aslan, depremler sonrası kira artışı yapanlara ve gıda malzemelerini yağmalayanlara Twitter hesabından şu sözlerle isyan etti:

“Kiraları arttıran, gıdaları yağmalayan, borsada betondan demirden medet uman yüreği karalar. Yeter cenazelerimizin üzerinde tepinmeyin artık.”

“SADECE YARDIM EDİN AMA LÜTFEN SESSİZCE”


Aslan, bir sonraki paylaşımında da “Kimin ne kadar yardım ettiğini kalın puntolarla çizip kalbimizi kırmayın artık. Sadece yardım edin. Ama lütfen sessizce…” ifadelerini kullandı.