Cep Telefonuyla Konuşurken Kazaya neden oldu: 2 Yaralı

İstanbul Basın Ekspres Yolu'nda seyir halindeyken telefonla konuşan sürücü kazaya neden oldu ve önünde duran kamyonete çarptı.

Cep Telefonuyla Konuşurken Kazaya neden oldu:  2 Yaralı
Yayınlanma Tarihi : 08 Ocak 2022 17:51

Bir çok kaza dikkatsizlik nedeniyle gerçekleşiyor ve yetkililer her fırsatta cep telefonuyla konuşulmaması konusunda uyarıyor sürücüleri. Ancak çok sayıda sürücü araçlarında telefonla konuşuyor. Bu da kazaları mümkün hale getiriyor. İstanbul'da da yine cep telefonu nedeniyle bir trafik kazası gerçekleşti. Meydana gelen kazada maddi hasar büyük oldu. İki kişi de yaralandı. 

İstanbul Basın Ekspres Yolu'nda seyir halindeyken telefonla konuşan sürücü, önünde duran kamyonete çarptı. Kazada 2 sürücü de yaralandı.

Olay, saat 16.30 sıralarında Halkalı Basın Ekspres Yolu'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 60 ACK 475 plakalı aracın sürücüsü Serdar A., kamyonetinin brandasını düzeltmek için durdu. O sırada arkadan gelen 34 BUC 032 plakalı aracın sürücüsü Leyla A., seyir halindeyken telefonla konuştuğu sırada duran kamyonete çarptı.

Çevredekilerin ihbarı üzerineyse olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Araçta sıkışan Leyla A. itfaiye ekipleri tarafından kurtarılırken, yaralanan 2 sürücü ambulansla Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Kaza nedeniyle aksayan trafik araçların olay yerinden çekilmesinin ardından normale döndü.

iha-20220108aw512011-4.jpg

Kazayı gören bir vatandaş, "Arkadan gelen sürücünün elinde telefonla vardı. Çarpınca kaza oldu. İki sürücü yaralandı" dedi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı