TGRT Haber'de Cem Küçük'ün canlı yayınında gerçeği açıkladı! Artık bulmak zor

Gazeteci Cem Küçük’ün TGRT Haber ekranlarında sunduğu canlı yayına katılan Ekonomi Editörü Yaprak Hırka Yıldız, altın yatırımcılarını yakından ilgilendiren açıklamalarda bulundu

TGRT Haber'de Cem Küçük'ün canlı yayınında gerçeği açıkladı! Artık bulmak zor
Yayınlanma Tarihi : 15 Mart 2024 20:46

Son dönemde Türk lirası dolar ve euro karşısında hızla değer kaybederken birçok yatırımcı ise parasını altına yatırıyor. TGRT haber'de altın yatırımcılarını yakından ilgilendiren bir yayın yapıldı

Gazeteci Cem Küçük’ün sunduğu “Günaydın Türkiye” programına katılan TGRT Haber Ekonomi Editörü Yaprak Hırka Yıldız, altında yaşanan gelişmelere ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yaprak, altın fiyatlarında yaşanan gelişmenin ardından kuyumcularda artık altın bulunamadığını söyleyerek "Bu ralli devam edecek mi? Biraz yavaşlayabilir. Gerçekten FED'in faiz indirimlerini piyasalar erkenden satın aldı. O yükseliş gerçekleşti. Kuyumcular altın bulamıyor. Bizde de bu yükselişler altına olan talebi artırdı.” Dedi.


Ekonomi Editörü Yaprak Hırka Yıldız, kuyumculara sadece bazı altın çeşitlerinin bulunduğu belirterek “Şu anda 1,5 ve 10 gram altınlar piyasada bulunuyor. Onlar darphane tarafından basıldığı için güvenilirler. Kesme altına da talep var. Orada bir endişe var. Altının sahte olup olmadığı konusunda insanlar korkuyor " ifadelerini kullandı.

Etiketler :