İyi Parti liderinden kötü haber! Tümör tespit edildi ameliyata alındı

Burnunda tümör tespit edilen İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’nun başarılı bir operasyon geçirdiği, kısa süren istirahatinin ardından görevine döndüğü açıklandı.

İyi Parti liderinden kötü haber! Tümör tespit edildi ameliyata alındı
Yayınlanma Tarihi : 20 Ağustos 2025 17:18

Halk TV yazarı ve gazeteci İsmail Saymaz, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’nun sağlık durumuna ilişkin dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Saymaz’ın aktardığı bilgilere göre Dervişoğlu, geçtiğimiz hafta burnundaki rahatsızlık nedeniyle hastaneye başvurdu. Yapılan kontrollerde iyi huylu tümör tespit edildi ve başarılı bir operasyonla alındı. Evinde beş gün istirahat eden Dervişoğlu, kısa süre içinde toparlanarak parti çalışmalarına yeniden başladı. 

Saymaz'ın paylaşımı şu şekilde:

"İyi Parti lideri Müsavat Dervişoğlu, geçen hafta burnundaki rahatsızlıktan ötürü hastaneye gitti. Burnunda tümör tespit edildi. İyi huylu olduğu anlaşılan bu tümör ameliyatla alındı.

Evde beş gün istirahat eden Dervişoğlu, parti mesaisine başladı. Dervişoğlu’na geçmiş olsun."