Beşiktaş'ın maç programı belli oldu

Beşiktaş Futbol Takımı, milli maçlar bir süreliğine durduğu için Sakaryaspor ve İstanbulspor ile hazırlık maçına çıkacak.

Futbol tutkunlarının heyecanla beklediği maçların birçoğu Beşiktaş'a ait. Sporseverler heyecan içinde yeni müsabakaları takip ediyor.

Kulüpten yapılan açıklamada, siyah-beyazlı ekibin 19 Kasım Pazar günü Trendyol 1. Lig ekibi Sakaryaspor ile karşı karşıya geleceği belirtildi.

Beşiktaş'ın onursal başkanı Süleyman Seba'nın anısına Sakarya Atatürk Stadı'nda oynanacak mücadelenin saat 15.00'te başlayacağı aktarıldı.

Rıza Çalımbay'ın teknik direktörlüğünü yaptığı siyah-beyazlıların milli aradaki ikinci ve son hazırlık maçını ise 22 Kasım Çarşamba günü saat 14.00'te BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde Trendyol Süper Lig ekibi İstanbulspor ile yapacağı kaydedildi.

Muhabir: Emre Doğan-AA

SPOR Haberleri

Böylesi görülmedi! Arda Güler herkese pes dedirtti
Beklenmedik transfer! Eski Fenerbahçeli Beşiktaş yolunda
Beşiktaş'tan forvet transferi! Yıldız isimle anlaşma sağlandı
Ünlü futbol yorumcusu Ahmet Çakar'ı kovan kanaldan ilk açıklama
Hangi ünlü hangi takımlı? Ünlülerin tuttuğu takımlar