Acun Ilıcalı'dan Emre Belözoğlu'na destek paylaşımı
Fenerbahçe’nin eski Asbaşkanı Acun Ilıcalı, teknik direktörlük görevine getirilen Emre Belözoğlu için sosyal medya hesabından paylaşım yaparak destek verdi.
ULUSAL POST - Fenerbahçe’de teknik direktörlük görevine Emre Belözoğlu getirildi ve genç çalıştırıcı 1,5 yıllık sözleşmeye imza attı.
Göreve başlayan Emre Belözoğlu’na destek mesajları geliyor. Belözoğlu’na destek veren isimlerden biri Fenerbahçe’nin eski Asbaşkanı Acun Ilıcalı oldu.
ACUN ILICALI'DAN EMRE BELÖZOĞLU PAYLAŞIMI
Genç çalıştırıcıya olan güvenini ve desteğini vurgulayan Ilıcalı, yeni dönemde Emre Belözoğlu ve Fenerbahçe'ye başarı temennilerini iletti.
Ilıcalı paylaşımında, "Sevgili kardeşim, Fenerbahçemizde göreve başlaman benim için büyük bir mutluluk. Allah kalbine göre verdi. Büyük başarılar yaşamanı ve bizi mutlu etmeni diliyorum. Kalbim seninle” ifadelerine yer verdi.

Aziz Yıldırım'ın Emre Belözoğlu'na söylediği söz ortaya çıktı! "Fenerbahçe'nin sana ihtiyacı var"