Beşiktaş'ın olağanüstü seçimli genel kurulu için tarih verildi

Beşiktaş Kulübünün olağanüstü seçimli genel kurulunun ne zaman yapılacağı belli oldu. Söz konusu toplantının 10 Aralık'ta gerçekleştirileceği ortaya çıktı.

Beşiktaş tarafından yapılan en son açıklamada başkanlık seçiminin yapılacağı olağanüstü genel kurul toplantısının tarihi belli oldu. 10 Aralık'ta gerçekleştirilecek olan toplantıda çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci ve son toplantının çoğunluğa bakılmaksızın 17 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecek.

Açıklamada, Beşiktaş'ın olağan idari ve mali genel kurul toplantısının ise 26 Kasım Pazar günü gerçekleştirileceği, bu toplantıda çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci ve son toplantının çoğunluğa bakılmaksızın 3 Aralık Pazar günü yapılacağı belirtildi.

Muhabir: Hilmi Sever-AA

SPOR Haberleri

Böylesi görülmedi! Arda Güler herkese pes dedirtti
Beklenmedik transfer! Eski Fenerbahçeli Beşiktaş yolunda
Beşiktaş'tan forvet transferi! Yıldız isimle anlaşma sağlandı
Ünlü futbol yorumcusu Ahmet Çakar'ı kovan kanaldan ilk açıklama
Hangi ünlü hangi takımlı? Ünlülerin tuttuğu takımlar