Fenerbahçe'yi şampiyonluktan eden hata!

İbrahim Seten, Galatasaray'ın Osimhen transferi öncesi Acun Ilıcalı'ya gelen mesajı açıkladı ve dikkat çeken iddialarda bulundu.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç geçtiğimiz günlerde katıldığı yayında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

Victor Osimhen ile ilgili gelen soru üzerine konuşan Ali Koç, iddiaların aksine Nijeryalı golcünün kendilerine önerilmediğini dile getirdi.

“HİÇBİR ZAMAN TEKLİF EDİLMEDİ”

Ali Koç açıklamasında "Victor Osimhen özel ve Türkiye üstü bir oyuncu! Bize hiçbir zaman teklif edilmedi. O gün New York'tan Londra'ya indim sabaha karşı. Yoruldum, uyumuşum ve küfürlü mesajlar yağıyor bana. Osimhen, Suudi Arabistan'a gidiyordu. Son dakika Napoli Başkanı fiyat arttırdı. Suudiler vazgeçti, Avrupa kapanmıştı ve sadece Türkiye vardı. Galatasaray'a nasip oldu. Forvetlerimiz az gol atmadı ama forvete ihtiyacımız var. Victor Osimhen başka bir kategori ve o da 40 yılın başında gelir" dedi.

“3 GÜN SONRA GÖRÜLÜYOR”


Ali Koç’un açıklamaları gündeme otururken gazeteci İbrahim Seten, Osimhen ile ilgili kendisine gelen bilgiyi açıkladı.

TV 100’de konuşan İbrahim Seten, "Galatasaray sezon başında Osimhen ile görüşürken Metin Şen, Acun Ilıcalı'ya mesaj atıyor. 'Galatasaray, Osimhen'i alıyor. Siz alırsanız iyi olur.' tarzı bir mesaj atıyor. O mesaj da 3 gün sonra görülüyor” ifadelerini kullandı.

SPOR Haberleri

Erman Toroğlu'ndan Fenerbahçeli o isimlere sert sözler
Fenerbahçe Deplasmanda Fatih Karagümrük’e Konuk Oluyor
Rıdvan Dilmen’den bomba Icardi iddiası: Juventus maçı öncesi imza gelebilir
Galatasaray'da son dakika! Berkan ve Yusuf’un ardından sürpriz ayrılık
Fenerbahçe'den UEFA'ya Şampiyonlar Ligi ayarında liste: 3 yeni isim listede