Galatasaray'da Bir Ayrılık Daha! Yeni Adresi Belli Oldu

Galatasaray'ın gelecek vadeden genç yeteneklerinden Baran Demiroğlu, yeni sezon için kiralık olarak Fatih Karagümrük'e transfer oldu.

Galatasaray'da bir ayrılık daha yaşandı. Sarı-kırmızılıların altyapısından yetişen genç yetenek Baran Demiroğlu, kiralık olarak Fatih Karagümrük'e transfer oldu. Genç oyuncu, Galatasaray formasıyla çıktığı maçlarda gösterdiği performansla dikkat çekmişti.

Fatih Karagümrük’ün resmi sosyal medya hesabından konuya ilişkin yapılan açıklamada, 'Kiralık olarak kadromuza kattığımız Baran, kariyerine Galatasaray’da başladı, 7 yıl Galatasaray altyapısında forma giydi. Önceki sezon Süper Lig’de 2 maça çıkan Baran, milli formayı da giyme şansı buldu. Baran Demiroğlu’na, Karagümrük’e hoş geldin der, başarılar dileriz' ifadelerine yer verildi.

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'de büyük liyakatsizlik! Sadettin Saran hamlesini yaptı
Okan Buruk'un Yeni Maaşı Belli Oldu! Rakam Olay
Fenerbahçelileri üzen haber! Sadettin Saran’ın gözdesiydi
Emre Belözoğlu’ndan flaş istifa kararı! Antalyaspor’da ayrılık sesleri
Sergen Yalçın derbi sonrası isyan etti: Söylediği sözler ortaya çıktı