Ahmet Çakar'dan olay Fenerbahçe resti! "Etek giyerim"
Spor yorumcusu ve eski hakem Ahmet Çakar, Süper Lig’de yeni sezonun şampiyonluk favorisini açıklarken Fenerbahçe için de gündem yaratacak bir iddiada bulundu.

Spor yorumcusu ve eski hakem Ahmet Çakar, Beyaz TV ekranlarında yaptığı açıklamalarla gündem oldu. Yeni sezonun şampiyonluk favorisini duyuran Çakar, Fenerbahçe hakkında da spor kamuoyunu şaşırtacak bir iddiada bulundu.
Ertem Şener Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansıyla ilgili konuştu
İşte Ahmet Çakar'ın o sözleri;
"Galatasaray bu sezon şampiyon olur. En yakın rakibine 15 puan fark atar. 40 yıldır bu futbol sektörünün içerisindeyiz hiç bu kadar açık ara sezona favori giren bir takım görmedik. Eğer Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde son 16'ya kalamazsa Okan Buruk tartışılır. Zaten geçmiş Avrupa sonuçları Fatih Terim'in Avrupa'da elde ettiği başarıları elde edemeyeceğini gösterdi. Galatasaray'ın yedekleri bile Fenerbahçe'de direkt oynar Beşiktaş'ta zaten havada oynarlar. Böyle giderse Galatasaray burayı Almanya Bundesliga'ya getirir. Dakika 5, Feyenoord 1-0 öne geçerse tribünler Ali Koç istifa diye bağıracaklar. Fenerbahçe'nin 4 transferini topla Sane ve Osimhen'in sol bacağının baş parmağı etmez. 30 milyon Fenerbahçeli'nin 1 tanesi bile takımının ve kadrosunun Galatasaray'ın önünde olduğunu söyleyemez. Söylesin etek giyerim."
Ahmet Çakar'dan şampiyonluk tahmini! Kesin diyerek açıkladı
Rıdvan Dilmen uyardı! Net penaltı Rekabet Kurumu el atmalı