Icardi Galatasaray’a geri dönecek mi? Dursun Özbek açıkladı
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Mauro Icardi’nin sarı-kırmızılı takıma geri döneceği yönündeki iddialara son noktayı koydu.
Özbek, Arjantinli golcüyle yeniden anlaşılacağına ilişkin haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek Icardi için bir veda organizasyonu planladıklarını açıkladı.
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 1905 Kültür Sanat Spor Derneği tarafından düzenlenen etkinlikte sarı-kırmızılıların gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu.
Son dönemde yeniden Galatasaray forması giyeceği öne sürülen Mauro Icardi hakkında konuşan Özbek, transfer iddialarını yalanladı. Icardi’nin Galatasaray için önemli bir isim olduğunu vurgulayan Özbek, ayrılık öncesinde Arjantinli yıldızla yeni sözleşme konusunda görüştüklerini de anlattı.
“ICARDI BİR İKON”
Icardi’ye takımda kalması için teklif yaptığını belirten Özbek, oyuncunun beklentilerinin daha yüksek olduğunu söyledi.
Özbek, “Icardi bir ikon, Galatasaray’a çok şey verdi, bir nesli Galatasaraylı yapmış biri” ifadelerini kullandı.
Başkan Özbek, anlaşmazlığın yalnızca maddi şartlardan kaynaklanmadığını da belirtti. Victor Osimhen’in kadroda bulunması nedeniyle iki yıldız santrforun aynı takımda nasıl kullanılacağının önemli bir konu olduğunu dile getirdi.
VEDA İÇİN ICARDI’DEN HABER BEKLENİYOR
Icardi’nin Galatasaray’a verdiği katkının unutulmadığını vurgulayan Özbek, Arjantinli futbolcuya yakışan bir veda yapmak istediklerini söyledi.
Özbek, “Kendisinden veda organizasyonu için cevap bekliyorum. Gelirse bir veda planlıyoruz” diyerek Icardi’nin yeniden takıma döneceği iddialarına da açıklık getirdi.
Galatasaray’da hiç beklenmedik Icardi sürprizi: Geri dönmek istiyor iddiası