Kıskanmak Dizisinde Korkunç Plan! Enver’e Tuzak Kuruldu

Kıskanmak dizisinde tansiyon giderek yükseliyor. Dizinin yeni bölümlerinde izleyiciyi sarsacak gelişmeler yaşanacağı öğrenildi.

Hikâyeye göre Mediha ve Halit, Enver’e karşı korkunç bir plan kurdu. Kurulan tuzak sonucunda Cemal Paşazade’nin öldürüldüğü ortaya çıktı. Yaşanan cinayetin ardından suçun Enver’in üzerine yıkıldığı belirtildi.

Cinayet Enver’in Üzerine Yıkıldı

Dizide işlenen plan kapsamında, Cemal Paşazade’nin ölümü Enver’e mal edilirken, Enver’in kendini savunmakta zorlanacağı bir sürecin başlayacağı ifade ediliyor. Gelişmelerle birlikte Enver’in adının ağır bir suçla anılması, hikâyenin seyrini tamamen değiştirecek.

Gözler Savcıda

Olayların ardından dizide en çok merak edilen konu ise savcının gerçeği ortaya çıkarıp çıkarmayacağı oldu. Soruşturmanın hangi yönde ilerleyeceği ve gerçeklerin gün yüzüne çıkıp çıkmayacağı yeni bölümlerin en kritik sorularından biri haline geldi.

Kıskanmak dizisinde yaşanacak bu gelişmelerin, karakterler arasındaki dengeleri tamamen altüst etmesi bekleniyor.

Benzer Videolar