1 kişi hayatını kaybetmişti... Antalya'daki orman yangını 67 saat sonra kontrol altına alındı
Antalya’nın Aksu ilçesinde 7 Eylül'de başlayıp Kepez ve Döşemealtı'na sıçrayan orman yangını, kontrol altına alındı. 1 kişinin hayatını kaybettiği bölgede soğutma çalışmaları sürüyor.
Yayınlanma Tarihi : 10 Eylül 2026 18:40
Antalya'nın Aksu ilçesine bağlı Karaöz Mahallesi'nde 7 Eylül'de çıkan ve şiddetli rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüyerek Kepez ile Döşemealtı ilçelerine sıçrayan orman yangını 67 saati aşkın sürede kontrol altına alındı.
1 Kişi Hayatını Kaybetti, Çok Sayıda Ev Kullanılmaz Hale Geldi
Yerleşim yerlerini ve doğal yaşamı tehdit eden alevlerle; bin 300'den fazla personel, 10 hava aracı ve yüzlerce kara aracıyla karadan ve havadan müdahale edildi.
Bir kişinin kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği, çok sayıda ev ve ahırın kullanılamaz hale geldiği yangının ardından ekipler, bölgede kapsamlı soğutma çalışmalarına başladı.
Antalya Aksu'da orman yangını! Alevler Döşemealtı'na ulaştı, çok sayıda ev tahliye edildi