Emeklilere 15 Bin Lira Promosyon Müjdesi! Banka Zam Kararı Aldı

Dev Banka, emekli maaşını taşıyan müşterilerine maaş tutarına göre 10 bin liraya, otomatik ödeme talimatı vermeleri durumunda da toplamda 5 bin liraya kadar nakit promosyon verme kararı aldı. Dev banka ING Türkiye'den başkası değil

Emeklilere 15 Bin Lira Promosyon Müjdesi! Banka Zam Kararı Aldı
Yayınlanma Tarihi : 10 Ocak 2024 23:05

ING Türkiye, emekli maaşını taşıyan ve otomatik ödeme talimatı veren müşterilerine toplamda 15 bin liraya varan promosyon sağlayacak.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, ING Türkiye, emeklilere yönelik nakit promosyon tutarını yükseltti. Buna göre emekli maaşını ING Türkiye’ye taşıyan emekliler, maaş tutarına göre 10 bin TL’ye varan ek koşulsuz nakit promosyon hakkı kazanıyor.

10 bin TL’ye varan ek koşulsuz nakit promosyonundan 10 Ocak-31 Ocak tarihleri arasında emekli maaşını 3 yıl boyunca ING’den alma taahhüdü veren, mevcut ve yeni müşteriler yararlanabilecek. Emekli maaşını ING’den almaya başlayanlar, 1 aylık toplam gelir tutarları 3 bin 500 liraya kadar ise 6 bin TL, 3 bin 500-7 bin 500 lira arası ise 7 bin lira, 7 bin 500-10 bin lira arası ise 9 bin lira, 10 bin lira ve üzeri ise 10 bin lira ek koşulsuz nakit promosyon almaya hak kazanacak.

Ayrıca, 10 Ocak-31 Ocak tarihleri arasında ING Türkiye’den ilk kez emekli maaşını alacak olan ve bu tarihler arasında ilk kez nakit promosyonu vadesiz hesaplarına yatan emekli maaş müşterileri, verecekleri her otomatik fatura talimatına 1000 lira, toplamda da en fazla 5 bin lira ek nakit promosyon kazanabilecek.

Emekliler, ING Mobil’de yer alan Cebimdeki Danışman sayesinde görüntülü görüşme ile danışmanlara uzaktan bağlanarak emekli maaşlarını kolayca taşıyabiliyor ve kampanyadan faydalanabiliyor.

ING emekli maaş müşterileri, dijitalden gerçekleştireceği para transferi işlemlerine ve ilk kez alacakları ING kredi kartına 1 yıl boyunca ücret ödemiyor. İhtiyaç kredilerini avantajlı faiz oranlarıyla kullanabiliyor ve 3 ay boyunca Turuncu Ekstra Plus avantajlarından puan toplama koşulu olmadan yararlanabiliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :