Emeklilere bankadan 18 bin TL promosyon ödemesi; Yeni rakam duyuruldu

Emekli maaşını ING’ye taşıyanlara bankadan dev ödeme

Emeklilere bankadan 18 bin TL promosyon ödemesi; Yeni rakam duyuruldu
Yayınlanma Tarihi : 03 Nisan 2024 21:26

Türkiye'de emeklilere yönelik bankaların promosyon kampanyaları devam ediyor. Son olarak ING, emekli maaşını kendilerine taşıyan müşterilerine yönelik oldukça cazip bir teklif sunuyor. Artık emekli maaşını ING'ye taşıyanlar, 18.000 TL'ye varan nakit promosyon fırsatından yararlanabilecekler.


Bu kampanya kapsamında, emeklilerin maaşlarını ING'ye taşımaları durumunda 18.000 TL'ye varan promosyon ödemesi yapılacak. Bu tutar, emeklilerin maaş tutarına göre farklılık gösterebilecek olup, emeklilerin ekonomik anlamda rahatlamalarına katkı sağlayacak nitelikte.
 

DEV BANKADAN PROMOSYON MÜJDESİ

 

SGK (SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı) emekli maaşınızı ING’ye taşıyarak maaş tutarınıza göre ek koşulsuz 15.000 TL’ye varan nakit promosyon kazanabilirsiniz. Ayrıca Otomatik Fatura Talimatı'nıza 3.000 TL’ye varan ek nakit promosyondan yararlanarak toplamda 18.000 TL'ye varan nakit promosyon kazanabilirsiniz. Yeni emekliler ve EYT ile emekli olanlar da, emekli maaş promosyonundan yararlanabilirler.

Siz de maaşınızı kolayca ING’ye taşıyın, nakit promosyon fırsatlarını ve emekli müşterilerimize sunduğumuz ayrıcalıkları kaçırmayın.

Eğer hâlâ emekli maaşınızı ING’ye taşımadıysanız e-Devlet Kapısı üzerinden veya Cebimdeki Danışman'la görüntülü görüşerek veya ING Telefon Bankacılığı'nı arayarak veya şubelerimize gelerek kolayca maaşınızı taşıyabilir, size özel sunulan ayrıcalıklardan yararlanabilirsiniz.

Emekli maaş müşterimiz olarak;
 

  • Dijitalden gerçekleştireceğiniz para transferi işlemlerine masraf ödemezsiniz. 
  • %4,29'dan başlayan faiz oranıyla ihtiyaç kredisi kullanabilir,
  • 3 ay boyunca Turuncu Ekstra Plus avantajlarından puan toplama koşulu olmadan yararlanabilir,
  • İlk defa ING Kredi Kartı başvurusu yaptığınızda, ilk 1 yıl kart ücret ödemezsiniz.
     

OFT kampanya koşullarına aşağıdaki ''Emekli 3.000 TL Otomatik Fatura Talimatı Kampanya Koşulları'' başlığı altından ulaşabilirsiniz.