Tahliye edilen Sinem Dedetaş evine komedyen Deniz Göktaş'ı davet etti

Ev hapsi kararıyla tahliye edilen tutuklu Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş, bir süre kendisiyle aynı hapishanede kalan komedyen Deniz Göktaş’ı evine davet etti.

Tahliye edilen Sinem Dedetaş evine komedyen Deniz Göktaş'ı davet etti
Yayınlanma Tarihi : 29 Ekim 2026 22:34

Ulusal Post - ‘Rüşvet’ suçlamasıyla 29 Temmuz’da gözaltına alınan Dedetaş, 31 Temmuz’da tutuklanmış ve görevden uzaklaştırılmıştı. Belediye başkanı o tarihten bu yana ‘kuyu tipi’ diye bilinen Çorlu Karatepe Y Tipi Cezaevi’nde tutuklu.

Bugün (29 Ekim) Dedetaş’ın ev hapsi şeklindeki adli kontrol tedbiriyle cezaevinden tahliyesine karar verildi.

Deniz Göktaş 28 Eylül’de Çorlu’daki Karatepe Yüksek Güvenlikli Ceza İnfaz Kurumu’ndan tahliye edildiğinde şunları söylemişti:

“Karatepe’de Sinem Dedetaş burada, Mehmet Pehlivan burada. Hep hayalim şeydi yani; üçümüz hep beraber tek bir arabayla İstanbul’a gideriz diye umdum. Öyle olmadı.”

Bugün tahliye edildikten sonra evine ulaşan Dedetaş, şunları söyledi:

“Cumhuriyetimizin 103’üncü yılı kutlu olsun. Benim için çifte bayram oldu. Tahliye olan arkadaşlarımızın dediği gibi biraz yarım sevinebiliyoruz çünkü içeride olan çalışma arkadaşlarımız var. Bir an önce herkesin özgürlüğüne kavuşmasını diliyorum.

Ev hapsindeyim malum, Deniz Göktaş’ı da davet ediyorum. İnşallah sohbetimizi burada beraberce yaparız.”