İzmir Büyükşehir’de sürpriz istifa… Cemil Tugay'ın en yakınındaki isim görevinden ayrıldı

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde beklenmedik istifa...

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın CHP'den istifa etmesinin ardından belediye beklenmedik gelişmeler yaşanıyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde bir istifa depremi yaşandı.

Erhan Gülenç'in kişisel internet sitesi erhangulenc.com'daki haberine göre; Başkan Tugay’a en yakın isimlerden biri olan ve iki yılı aşkın süredir belediyenin şirketler koordinatörü olarak görev yapan avukat Ahmet Okyay, bu görevinden istifa etti.

Ahmet Okyay’ın kalması ve bu görevine devam etmesi yönündeki taleplere de olumsuz yanıt verdiği belirtildi. Belediye şirketlerinin yeniden yapılandırılması sürecinde etkin çalışmalar yapan Okyay’ın avukat sıfatıyla Büyükşehir’de görev yapmaya devam edeceği öğrenildi.

EŞİ GENEL SEKRETER YARDIMCILIĞINI SÜRDÜRÜYOR

Başkan Tugay’ın Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden arkadaşı olan Okyay’ın eşi Prof. Dr. Pınar Okyay ise, Büyükşehir Belediyesi’nde Genel Sekreter Yardımcısı olarak görevini sürdürüyor.

YEREL Haberleri

Konya'da 3.4 Büyüklüğünde Deprem Oldu
YKS sonuçlarının açıklanmasıyla İBB yurt başvuruları başladı
İstanbul'a iki ilçeyi birbirine bağlayacak metro geliyor!
İstanbul için sıcak hava uyarısı: Sıcaklık 36 dereceye kadar çıkacak
8 ilde şeker kotası soruşturması: 47 kişinin ifadesi alınacak