Huzurun Adresi Bu 3 İl! Doğasıyla Görenleri Kendine Hayran Bırakıyor
Rahat Etmek İsteyenlerin Akın Ettiği 3 İl: Ordu, Giresun ve Samsun Doğasıyla Büyülüyor

Stresli şehir yaşamından uzaklaşmak, sakinlik ve huzur bulmak isteyenlerin rotası Karadeniz’e çevrildi. Son yıllarda özellikle doğa tutkunlarının ilgisini çeken Ordu, Giresun ve Samsun; tertemiz havası, yemyeşil yaylaları ve deniz manzarasıyla ziyaretçilerini kendine hayran bırakıyor.
Ordu: Yaylaların ve Deniz Manzarasının Buluştuğu Şehir
Ordu, Karadeniz kıyısında yer alan eşsiz konumu, Boztepe’den panoramik şehir manzarası ve Perşembe Yaylası gibi doğal güzellikleriyle tatilcilerin gözdesi haline geldi. Şehir, hem yaz hem de kış aylarında farklı aktiviteler sunarak yılın her döneminde ziyaret edilebiliyor.
Giresun: Fındığın Başkenti, Yeşilin Her Tonu
Giresun, yemyeşil doğası, fındık bahçeleri ve Giresun Adası ile adeta bir kartpostalı andırıyor. Sessizlik ve huzur arayanlar için ideal bir durak olan şehir, yayla turizmi ve organik lezzetleriyle de öne çıkıyor.
Samsun: Karadeniz’in Modern ve Huzurlu Limanı
Samsun, hem gelişmiş şehir olanakları hem de doğal güzellikleriyle “her şey bir arada” tatili sunuyor. Amisos Tepesi, Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti ve uzun sahil yürüyüş yolları, ziyaretçilere hem kültürel hem de doğal zenginlikler sunuyor.
Uzmanlar, doğa ile iç içe bir tatil planlayanların bu üç şehri mutlaka rotalarına eklemesi gerektiğini belirtiyor. Ordu, Giresun ve Samsun; huzuru, doğal güzellikleri ve samimi insanlarıyla Karadeniz’in en çok ilgi gören durakları olmaya devam ediyor.
İzmir'e yeni komşu il müjdesi! 82.il Ege'nin şirin ili Aydın'dan çıkıyor
İstanbul'un en kira fiyatlarında ucuz ilçesi! Ancak olay eksik olmuyor
Konya'nın En Gözde Mahallesi: Son Dönemde Herkes Akın Ediyor
Yeni İzmir olma yolunda ilerliyor! Akın akın göç alan ilçe