Alanında öncü olan 22 yıllık dev şirket iflas etti! Çok sayıda kişi işsiz kalacak

İflas haberleri gelmeye devam ediyor. Şimdi de Kocaeli'de 22 yıllık demir-çelik fabrikası, Almetka Metal ve Makine Sanayi TİC.A.Ş. iflas başvurusu yaptı. Şirketin iflas etmesiyle birlikte çok sayıda kişi işsiz kalacak

Alanında öncü olan 22 yıllık dev şirket iflas etti! Çok sayıda kişi işsiz kalacak
Yayınlanma Tarihi : 08 Mart 2024 13:20

Ülke genelinde çok sayıda şirketten iflas haberleri gelmeye devam ediyor. Şimdi de 22 yıllık dev şirketten iflas haberi geldi.

Kocaeli medyasında yer alan haberlerde şirketin iflasıyla ilgili detaylara yer verildi.

İFLAS KARARI İL GENELİNDE ŞAŞKINLIK YARATTI

22 yıllık şirketin iflası Kocaeli genelinde de şaşkınlığa yol açtı. 

enkocaeli.com sitesindeki habere göre; Kocaeli'de 22 yıllık demir-çelik fabrikası, Almetka Metal ve Makine Sanayi TİC.A.Ş. iflas etti. İflas sonrasında şirket faaliyetlerini sonlandıracak.

İFLAS DETAYLARINA ULAŞILDI

Öte yandan iflas detaylarına da ulaşıldı. Milli Gazete'nin haberine göre, Bu kez iflas eden şirket 2001 yılından bu yana demir – çelik, inşaat, döküm ve talaşlı imalat sektörlerinde Kocaeli Gebze merkezli faaliyetlerini sürdüren Almetka Metal ve Makine Sanayi TİC. A.Ş. oldu.

İFLAS FURYASINA KATILDI


T.C. Gebze İcra Dairesi tarafından verilen ilanda, “ALMETKA METAL VE MAKİNE SAN. TİC. A.Ş. 'nin Gebze Asliye Ticaret Mahkemesinin 08/06/2023 tarih ve2023/168 Esas sayılı kararları ile iflasına,iflasın aynı tarih ve saat: 14:00 da açılmasına karar verilmiştir. İ.İ.K. nun 166. maddesi gereğince ilanen tebliğ olunur.” denildi.

İlgili Haberler