Emekliye ödeyeceği promosyonu duyuran ilk banka Garanti BBVA oldu

2024 yılında bankaların emeklilere ödeyeceği promosyon merak konusuydu

Emekliye ödeyeceği promosyonu duyuran ilk banka Garanti BBVA oldu
Yayınlanma Tarihi : 02 Ocak 2024 00:17

Garanti BBVA, 2024 yılında emeklilere ne kadar promosyon ödeyecek? 31 Ocak 2024 tarihine kadar geçerli kampanyanın detayları belli oldu.

İzmirolay.com.tr sitesindeki habere göre; Garanti BBVA tarafından ödenen promosyonun detayları belli oldu

Garanti BBVA tarafından emeklilere promosyon ödemesi yapılıyor. Çok sayıda banka tarafından ödenen promosyon Garanti BBVA tarafından da ödeniyor.

Garanti BBVA tarafından ödenen emekli promosyonuna zam geleceği konuşuluyor. Kulislerde dolaşanlara göre Ocak zammı Garanti BBVA tarafından ödenen promosyonda belirleyici olacak.

10 BİN TL'Yİ GEÇEBİLİR İDDİASI


SGK uzmanlarına göre Ocak ayında en düşük emekli aylığı 12500 TL seviyesine çıkarsa emeklilere ödenen promosyonlar da 10 bin TL'yi geçebilir. Bu kapsamda da bankaların promosyonlara zam yapması bekleniyor.

Peki Garanti BBVA emeklilere ne kadar ödeme yapıyor? Garanti BBVA internet sitesinde yer alan içerikte; Garanti BBVA tarafından emeklilere ödenen promosyonun detaylarına yer verildi. İşte o promosyon

Banka tarafından yapılan açıklamada ''Garanti BBVA'da 2024 yılı emekli promosyon fırsatı! Emekli maaşınızı bankamıza taşıyın, 8.500 TL’ye varan ödül fırsatını kaçırmayın.'' ifadelerine yer verildi.

PROMOSYONDA SON BAŞVURU TARİHİ 31 OCAK 2024


Emekli Promosyon Kampanyası geçerlilik tarihi 1 - 31 Ocak 2024’tür. Bankamız Kampanya Koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.
Siz de emekli maaşınızı Garanti BBVA’dan alarak, 7.500 TL'ye varan nakit promosyona ek, kredi kartı ile 500 TL harcamanıza 1.000 TL bonus fırsatını kaçırmayın!
Üstelik şimdi Mobil’den müşterimiz olup maaşını taşıyanlara ek 1.500 TL bonus ile toplamda 10.000 TL’ye varan fırsat!