26 yıllık dev Türk firması iflas etti - Çalışanlar işsiz kaldı

İflas haberlerinin ardı arkası kesilmiyor. Son olarak Gebze’de kurulu bulunan ve yaklaşık 26 yıldır faaliyette olan Asform Matbaacılık adlı dev firmanın iflas ettiği öğrenildi.

26 yıllık dev Türk firması iflas etti - Çalışanlar işsiz kaldı
Yayınlanma Tarihi : 11 Mart 2024 20:30

Pandemi sonrasında çok sayıda şirket iflas etmişti. Kamusonhaber.com.tr'nin aktardığı habere göre; Çok sayıda dev şirketten iflas haberleri geliyor.

Son olarak Gebze’de kurulu bulunan ve yaklaşık 26 yıldır faaliyette olan Asform Matbaacılık adlı dev firmadan iflas haberi geldi. Şirketin iflası sektör kaynaklarını da şaşırttı.

DEV ŞİRKETİN İFLASIYLA İLGİLİ DETAYLAR

Yaşanan ekonomik daralma, şirketlerin ya iflasına sebep oluyor. Çok sayıda firma ise yine benzer tehlike altında. O firmalardan bir de iflasını vermek zorunda kaldı.

Bu kez kötü haber 26 yıllık Türk firmasından geldi. Gebze’de kurulu bulunan ve yaklaşık 26 yıldır faaliyette olan Asform Matbaacılık firma iflas etti.

1997 yılından beri Gebze’de matbaacılık faaliyetleri yürüten, Asform Matbaacılık 2018 yılında konkordato ilan etmişti. Firma için iflas kararı verildi.

Gebze İcra Dairesi tarafından verilen iflas kararında, “ASFORM MATBAACILIK KIRTASİYE VE BİLGİSAYAR SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ, 'nin Sakarya Bölge Adliye Mahkemesi 7.Hukuk Dairesi'nin 25/05/2023 tarih ve2023/242 Esas sayılı kararları ile iflasına karar verilmiştir” denildi.

Gebze’de kurulu bulunan ve yaklaşık 26 yıldır faaliyette olan Asform Matbaacılık adlı dev şirketin iflası çok sayıda haber sitesi ve gazete tarafından da manşetten servis edildi. 

İlgili Haberler
Etiketler :